Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζανακόπουλος: Επιδιώκουμε τη διασφάλιση των εργαζόμενων στον 9,84

Τζανακόπουλος: Επιδιώκουμε τη διασφάλιση των εργαζόμενων στον 9,84

«Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των εργαζόμενων στον 9,84», τόνισε από την Βουλή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στο ερώτημα που έθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος ότι υπάρχει η πληροφόρηση ότι στους δεσμευμένους λογαριασμούς του ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας, περιλαμβάνεται κι αυτός της μισθοδοσίας. Ωστόσο είναι ζήτημα της ΑΑΔΕ, πρόσθεσε.

«Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των εργαζόμενων στον 9,84», τόνισε από την Βουλή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας στο ερώτημα που έθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος ότι υπάρχει η πληροφόρηση ότι στους δεσμευμένους λογαριασμούς του ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας, περιλαμβάνεται κι αυτός της μισθοδοσίας.

«Είναι ζήτημα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων», είπε ο κ. Τζανακόπουλος, αλλά προσέθεσε πως η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των εργαζόμενων.

Ωστόσο, ο κ. Τζανακόπουλος, δήλωσε την απορία του «για την σπουδή της παρέμβασης αυτής» και είπε πως του μοιάζει «λίγο περίεργη και επηρεασμένη από σκοπιμότητες».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024