Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Ναι» από Μεγαλοοικονόμου μετά την κόντρα με τον Λεβέντη

Θετική ήταν η ψήφος της πρώην βουλευτού της Ένωσης Κεντρώων και νυν ανεξάρτητης, Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, στην ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση του προϋπολογισμού του 2018.

Θετική ήταν η ψήφος της πρώην βουλευτού της Ένωσης Κεντρώων και νυν ανεξάρτητης, Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, στην ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση του προϋπολογισμού του 2018.

Το «ναι» της κ. Μεγαλοοικονόμου έρχεται μια μέρα μετά το θερμό επεισόδιο που προκλήθηκε στους διαδρόμους της Βουλής, όταν η ανεξάρτητη βουλευτής άνοιξε την πόρτα του γραφείου του κ. Λεβέντη, λέγοντας φράσεις, όπως «είστε πουλημένοι» και «ξεπουληθήκατε στη Νέα Δημοκρατία» για να επιτεθεί τόσο στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων όσο και στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Μάριο Γεωργιάδη, για την παρουσία και τις δηλώσεις του τελευταίου στο συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τη συγκεκριμένη στιγμή στο γραφείο του κ. Λεβέντη βρισκόταν ο υπεύθυνος Τύπου του κόμματος στη Βουλή, Διονύσης Μποτώνης, ο οποίος έκπληκτος παρακολουθούσε την κ. Μεγαλοοικονόμου να επικρίνει με δριμύτητα την Ένωση Κεντρώων.

Από την πλευρά του, ο κ. Μποτώνης της είπε ότι η βουλευτής δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ότι δεν είναι γραφείο της και οφείλει να χαμηλώσει τους τόνους.

Τσίπρας: Πάμε καλύτερα και αυξανόμαστε

Την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών στο κτίριο της Βουλής επισκέφθηκε μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την υπερψήφισή του επανέλαβε ότι «πάμε καλύτερα και αυξανόμαστε».

in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024