Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε και από την Κέρκυρα ο Ατρόμητος

Πέρασε και από την Κέρκυρα ο Ατρόμητος

Μέσα σε ένα δίλεπτο ο Αμρ Ουάρντα έδωσε σημαντικό προβάδισμα στους «Περιστεριώτες» που έφυγαν με το διπλό από την Κέρκυρα.

Την εκπληκτική του πορεία στη Σούπερ Λίγκα συνέχισε ο Ατρόμητος, που επιβλήθηκε της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων με 1-3.

Οι «Περιστεριώτες» είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή για μια ακόμη φορά τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του μέσα σε δύο λεπτά.

Συγκεκριμένα, στο 60ο λεπτό μετά από καλό συνδυασμό της ομάδας του Περιστερίου, ο Αιγύπτιος άσος με κοντινό σουτ νίκησε τον Κουτζαβασίλη κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα, και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των οπαδών της ομάδας ο Αιγύπτιος με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με τον Σιόντη στο 77ο λεπτό, μετά από λάθος του Καρασαλίδη, αλλά ο Ατρόμητος είχε τον τελευταίο λόγο διαμορφώνοντας με τον Βασιλακάκη το τελικό 3-1, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Αρτυματάς, Σιόντης, Νούνες (64′ Κόντος), Ζορμπάς (64′ Γεωργίου), Επστάιν (73′ Αναστασίου), Μπάουμαν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Κυριακίδης (46′ Καρασαλίδης), Ούμπιντες (87′ Ζησόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα (29′ λ.τ. Μενσά).

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024