Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεντένο: Λύση για το χρέος μετά την έξοδο από τα μνημόνια

Σεντένο: Λύση για το χρέος μετά την έξοδο από τα μνημόνια

«Η Ελλάδα πρέπει να ολοκληρώσει το υπάρχον πρόγραμμα προτού γίνει η παραμικρή ελάφρυνση στο υπέρογκο χρέος της» δήλωσε ο νέος πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο. Ο νέος επικεφαλής του Eurogroup ανέφερε σε συνέντευξή του ότι «υπάρχουν ακόμα κάποια ενδιάμεσα βήματα», πριν ξεκινήσει η συζήτηση για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

«Η Ελλάδα πρέπει να ολοκληρώσει το υπάρχον πρόγραμμα προτού γίνει η παραμικρή ελάφρυνση στο υπέρογκο χρέος της» δήλωσε ο νέος πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο CNBC, ο νέος επικεφαλής του Eurogroup δήλωσε ότι «υπάρχουν ακόμα κάποια ενδιάμεσα βήματα», πριν ξεκινήσει η συζήτηση για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

Όσον αφορά την ολοκλήρωση του τρίτου μνημονιακού προγράμματος της Ελλάδας, και δεδομένου του διχασμού των δανειστών ως προς τα ενδεδειγμένα μέτρα που θα καταστήσουν το ελληνικό χρέος βιώσιμο μακροπρόθεσμα, ο Μάριο Σεντένο ανέφερε τα εξής:

«Έχουμε την καλή θέληση να το ολοκληρώσουμε μέχρι τα μέσα του 2018, τον Αύγουστο του 2018. Ελπίζουμε ότι οι ελληνικές αρχές θα συνεχίσουν την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια για να φέρουν εις πέρας όλα τα μέτρα και όλους τους στόχους του προγράμματος.

»Και τότε μπορούμε να επανέλθουμε στην ιδέα της αναδιάρθρωσης του χρέους με υπομονή. Αυτό που χρειάζονται οι θεσμοί τώρα είναι να στηρίξουν τις ελληνικές αρχές στη διαδικασία μετά τις μεταρρυθμίσεις».

in.gr

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024