Θεραπεία οι Βράνιες, Τόσιτς, αμφίβολοι με Απόλλωνα
Στο κέντρο της άμυνας εντοπίζονται τα ιατρικά θέματα στην ΑΕΚ, καθώς οι Ογκνιεν Βράνιες και Ούρος Τσόσιτς εξακολουθούν να απέχουν από τις προπονήσεις. «Λαβωμένος» ο Βράνιες στον ώμο από τη Βιένη, με θλάση ο Σέρβος, έκαναν αμφότεροι θεραπεία και δύσκολα θα προλάβουν το ματς του Σαββάτου εναντίον του Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ. Επίσης θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Στο κέντρο της άμυνας εντοπίζονται τα ιατρικά θέματα στην ΑΕΚ, καθώς οι Ογκνιεν Βράνιες και Ούρος Τσόσιτς εξακολουθούν να απέχουν από τις προπονήσεις.
«Λαβωμένος» ο Βράνιες στον ώμο από τη Βιένη, με θλάση ο Σέρβος, έκαναν αμφότεροι θεραπεία και δύσκολα θα προλάβουν το ματς του Σαββάτου εναντίον του Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.
Επίσης θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Με την επιστροφή του Μάρκο Λιβάγια (ήταν τιμωρημένος στον αγώνα με την Κέρκυρα) και του Ελντερ Λόπες (έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί) ο Μανόλο Χιμένεθ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Από την άλλη πλευρά, όμως, η άφιξη του Γιώργου Παράσχου στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» αυξάνει το βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα, αφού είναι σίγουρο ότι οι φιλοξενούμενοι θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες τους.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση Δεκεμβρίου – Δείτε αν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ
- Άγιαξ – Ολυμπιακός με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson (28/1)
- Μάτι: Την απόρριψη των αιτήσεων για μείωση ποινής προτείνει η εισαγγελέας
- Σε κοινό βηματισμό Υπουργείο και Δήμοι για κλίμα και ασφάλεια-Καίριος ο ρόλος της ΚΕΔΕ
- Ρουμανία – Ελληνίδα πρέσβης: Το συντομότερο ο επαναπατρισμός των οπαδών του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους
- Τα δάκρυα και η ντροπή: Η Κλερ Ντέινς δεν μπορούσε να διαχειριστεί ότι έμεινε έγκυος στα 44 της χρόνια

