Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ένταση ξανά στο Ειρηνοδικείο, διακοπή πλειστηριασμών [Βίντεο]

Ένταση ξανά στο Ειρηνοδικείο, διακοπή πλειστηριασμών [Βίντεο]

Τη διακοπή των πλειστηριασμών που διεξάγονταν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών αποφάσισε ο συμβολαιογράφος, καθώς όπως είπε δεν τηρούνταν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Όπως ανέφερε στην κάμερα του in.gr επρόκειτο για δύο ιδιωτικούς πλειστηριασμούς, των οποίων η διεξαγωγή δεν προχώρησε, καθώς υπήρχαν αντιδράσεις έξω από το χώρο διεξαγωγής.

Τη διακοπή των πλειστηριασμών που διεξάγονταν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών αποφάσισε ο συμβολαιογράφος, καθώς όπως είπε δεν τηρούνταν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Όπως ανέφερε ο συμβολαιογράφος στην κάμερα του in.gr επρόκειτο για δύο ιδιωτικούς πλειστηριασμούς, σημειώνοντας πως δεν προχώρησε στη διεξαγωγή τους καθώς υπήρχαν αντιδράσεις έξω από το χώρο διεξαγωγής, ενώ στη μία περίπτωση υπήρξε και μια εμπλοκή καθώς περιελάμβανε και την πρώτη κατοικία ενός τριτεγγυητή.



Όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω βίντεο, ανάμεσα στους συγκεντρωμένους που αντιδρούσαν στη διεξαγωγή των πλειστηριασμών ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.



Οι διαδηλωτές παρέμειναν μέχρι τις 17:30 συγκεντρωμένοι στο χώρο του Ειρηνοδικείου, παρότι οι συμβολαιογράφοι είχαν αποχωρήσει αρκετά νωρίτερα, και φωνάξαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών. Κάποια στιγμή μάλιστα πέταξαν και αυγά εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν έξω από τη δικαστική αίθουσα.


Ορέστης Καρύπης

in.gr

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024