Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: Στο σφυρί ακίνητα οπαδών του Σώρρα

Βόλος: Στο σφυρί ακίνητα οπαδών του Σώρρα

Σε μπελάδες έχουν μπει όσοι «πιστοί» του Αρτέμη Σώρρα πίστεψαν τις υποσχέσεις του και προχώρησαν σε εξώδικα προς τις τράπεζες. Οι οπαδοί του καταζητούμενου πλέον Σώρρα μετά από προτροπή του ιδίου και των συνεργατών του προχώρησαν σε εξώδικα σε τράπεζες, ζητώντας να διαγραφούν οι οφειλές τους από τα 600 δισ. δολάρια που εκείνος υποσχόταν ότι διέθετε για να σώσει την Ελλάδα.

Σε μπελάδες έχουν μπει όσοι «πιστοί» του Αρτέμη Σώρρα πίστεψαν τις
υποσχέσεις του και προχώρησαν σε εξώδικα προς τις τράπεζες. Οι οπαδοί
του καταζητούμενου πλέον Σώρρα μετά από προτροπή του ιδίου και των
συνεργατών του προχώρησαν σε εξώδικα σε τράπεζες, ζητώντας να διαγραφούν
οι οφειλές τους από τα 600 δισ. δολάρια που εκείνος υποσχόταν ότι
διέθετε για να σώσει την Ελλάδα.

Στο σφυρί δεκάδες ακίνητα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας της Μαγνησίας Ταχυδρόμος τουλάχιστον 400 Βολιώτες είχαν κοινοποιήσει εξώδικες δηλώσεις οι οποίες όπως ήταν φυσικό δεν έγιναν δεκτές.

Όσοι από αυτούς δεν προχώρησαν σε διακανονισμό των οφειλών και έμειναν αμετακίνητοι στις θέσεις ελπίζοντας σε διαγραφή των χρεών τους σήμερα είναι αντιμέτωποι με πλειστηριασμό εξαιτίας τόκων και προσαυξήσεων.

Οι οφειλέτες έδιναν εντολή στις τράπεζες και τις εφορίες να εξοφλήσουν τα χρέη τους από δύο πηγές χρημάτων: Τα 600 δισ. δολάρια που έχουν κατατεθεί υπέρ της ελληνικής κυρίαρχης Δημοκρατίας και ελληνικά καταπιστεύματα που προβλέπει η Συμφωνία του Μπρέτον Γουντς, τα οποία ανέρχονται στα 115 τρισ. δολάρια…

Από την μεριά τους οι τράπεζες προέβησαν αρκετές φορές σε ειδοποιήσεις για την πορεία των οφειλών και σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις κατάφεραν να πείσουν τους οφειλέτες με διακανονισμό.

Οι υπόλοιποι ανάλογα με το διάστημα των χρεών και το ύφος τους θα υποστούν την προβλεπόμενη αναγκαστική διαδικασία, όπως συμβαίνει με όλους τους πολίτες.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ακίνητα οπαδών του Σώρρα έχουν ήδη βγει στο σφυρί αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα οι πλειστηριασμοί λόγω της ματαίωσης των διαδικασιών με τις διαμαρτυρίες των μελών του Κινήματος Πολιτών Ενάντια στις Κατασχέσεις και Πλειστηριασμούς.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024