Νέα επιχείρηση διάσωσης δύο ορειβατών στον Όλυμπο
Σε εξέλιξη βρίσκεται στον Όλυμπο νέα επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ορειβατών, οι οποίοι βρίσκονται στη θέση «Λιβαδάκι» τραυματισμένοι.
Σε εξέλιξη βρίσκεται στον Όλυμπο νέα επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ορειβατών, οι οποίοι βρίσκονται στη θέση «Λιβαδάκι» τραυματισμένοι.
Σύμφωνα με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ένας από τουςτραυματίες είναι 55 χρονών και φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ο δεύτερος είναι περίπου 40 ετών και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν είναι βαριά τραυματισμένος. Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στον Όλυμπο, καθώς και το σκοτάδι, δυσχεραίνουν το έργο το διασωστών.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της ΕΜΑΚ, με δύο οχήματα και 15 άτομα, ενώ συνδράμει και η ΠΥ Λιτοχώρου.
Σημειώνεται πως αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά διάσωση που επιχειρείται τις τελευταίες ημέρες στον Όλυμπο.
Διαβάστε επίσης:
- Όλυμπος: Συγκλονίζει η μαρτυρία για το θάνατο του ορειβάτη
- Νεκρός ο ένας από τους δύο ορειβάτες στον Όλυμπο
in.gr
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]
- Γιουβέντους-Λάτσιο 2-2: Η «Μεγάλη Κυρία» έσωσε την παρτίδα στο 90+6’
- Εφιαλτική έξαρση της εγκληματικότητας στην Αττική – Οι γειτονιές που… πρωταγωνιστούν
- Μπέσεντ κατά Κινέζων traders για τα σκαμπανεβάσματα του χρυσού
