Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Για ανικανότητα κατηγορεί την κυβέρνηση το Ποτάμι

Για ανικανότητα κατηγορεί την κυβέρνηση το Ποτάμι

«Η κυβέρνηση μπροστά από τη λέξη "σχεδιασμός" αποδεικνύει κάθε φορά ότι το μόνο επίθετο που μπορεί να βάλει είναι "επικοινωνιακός" και σίγουρα όχι "αναπτυξιακός"» σημειώνει το Ποτάμι.

«Ένα σχεδόν μήνα μετά από 6ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Κομοτηνή και τις κενές περιεχομένου εξαγγελίες του κ. Τσίπρα, αποδεικνύεται ότι η έλευση της ανάπτυξης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναβάλλεται για ακόμη μία φορά και απ’ ότι φαίνεται θα περιμένει για πολύ ακόμη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, υπογραμμίζοντας πως επιβεβαιώνεται περισσότερο από ποτέ τόσο η ανικανότητα και οι απαράδεκτες καθυστερήσεις της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη διαδικασία ένταξης ιδιωτικών επενδύσεων στις ευεργετικές διατάξεις του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

«Η κυβέρνηση μπροστά από τη λέξη «σχεδιασμός» αποδεικνύει κάθε φορά ότι το μόνο επίθετο που μπορεί να βάλει είναι «επικοινωνιακός» και σίγουρα όχι «αναπτυξιακός»» σημειώνει το Ποτάμι και προσθέτει πως «αυτό καταδεικνύουν και οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων κ. Λαμπριανίδη, ο οποίος ενώ στα μέσα Νοεμβρίου σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Κομοτηνής, υποσχόταν ότι για τα 52 επενδυτικά σχέδια που υπεβλήθησαν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η διαδικασία αξιολόγησης θα έχει ολοκληρωθεί εντός του Νοεμβρίου, και ότι οι προσωρινοί πίνακες υπαγωγής θα έχουν αναρτηθεί μέχρι τέλος του ίδιου μήνα, τίποτα από όλα αυτά και προφανώς δεν έγινε».

«Έωλες υποσχέσεις χάριν της εφήμερης επικοινωνίας και της δημιουργίας εντυπώσεων για την επίσκεψη του κ. Τσίπρα, με πραγματικό αντίκτυπο όμως στην οικονομία και την ανάπτυξη» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αντιπολίτευσης.

in.gr

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024