Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
K29: Το πρώτο «έξυπνο» ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας

K29: Το πρώτο «έξυπνο» ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας

Το σήμα Dolce της Wyndham φέρνει στην Ελλάδα η Zeus International, η οποία τις επόμενες ημέρες ανοίγει στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας, το «K29», το πρώτο «έξυπνο» συγκρότημα πολυτελών σουϊτών στην Ελλάδα.

Το σήμα Dolce της Wyndham φέρνει στην Ελλάδα η Zeus International, η οποία τις επόμενες ημέρες ανοίγει στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας, το «K29», το πρώτο «έξυπνο» συγκρότημα πολυτελών σουϊτών στην Ελλάδα.

Με την ολοκλήρωση ενός χρόνου από την λειτουργία του Wyndham Grand Athens που ήταν επισφράγιση της στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στη Zeus International και τη Wyndham Hotel Group, το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό όμιλο στον κόσμο, η Zeus ολοκλήρωσε ήδη έξι ξενοδοχειακά project εντός του 2017, ενώ έχει δρομολογήσει άλλα τρία νέα έργα έως την άνοιξη του 2018.

Συγκεκριμένα, στο τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το «Κ29», ένα μοναδικό concept που θα εστιάσει στο νεανικό κοινό. Το «Κ29», στον αριθμό 29 της Αγίου Κωνσταντίνου στο κέντρο της Αθήνας, θα αποτελέσει την απάντηση της Zeus International στα ενοικιαζόμενα της Airbnb, καθώς θα συνδυάζει την άνεση και την αυτονομία που προσφέρει ένα μικρό «διαμέρισμα» με τις παροχές που μπορεί να προσφέρει ένα ξενοδοχείο.

Μεταξύ άλλων, το Κ21 θα διαθέτει γυμναστήριο και εστιατόριο greek-tapas, ενώ η είσοδος στο ξενοδοχείο θα γίνεται μέσω ειδικής εφαρμογής από το κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα χρησιμοποιείται και για τη χρήση άλλων ψηφιακών υπηρεσιών.

Στο μεταξύ, σε συνέχεια του Wyndham Loutraki Poseidon Resort και του Ramada Loutraki Poseidon Resort, που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τον περασμένο Μάιο, τη σκυτάλη θα πάρουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018, το Dolce Attica Riviera, το Ramada Attica Riviera και το Wyndham Grand Residences.

Το Dolce Attica Riviera (θα είναι το πρώτο franchise με το brand Dolce παγκοσμίως) θα είναι ένα θέρετρο με 346 δωμάτια, στη Βραυρώνα. Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα και σε πολύ μικρή απόσταση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στον χώρο του συνεδριακού τουρισμού.

Αντίστοιχα, το Ramada Attica Riviera θα προσφέρει μια ποιοτική επιλογή για μοναδικά καταλύματα και εκλεπτυσμένες υπηρεσίες, με 129 δωμάτια, στο Μάτι Ραφήνας. Ακριβώς μπροστά στην θάλασσα, το ξενοδοχείο φιλοδοξεί να προσφέρει το τέλειο καταφύγιο για ζευγάρια είτε πρόκειται για έναν αξέχαστο γάμο, μια κοινωνική συγκέντρωση, μια εταιρική εκδήλωση οι δύο ειδικά σχεδιασμένες συνεδριακές αίθουσες διαθέτουν χωρητικότητα από 30 έως 120 άτομα και καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Τέλος, προγραμματίζεται η λειτουργία του Wyndham Grand Residences & Suites στο κέντρο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο, με 94 πολυτελείς σουίτες μοναδικής αισθητικής, με θέα την Ακρόπολη. Στον τελευταίο όροφο του νέου συγκροτήματος θα βρίσκονται τέσσερις «βασιλικές σουίτες» που θα ξεπερνούν τα 100 τ.μ. και θα παρέχουν μοναδικές πολυτέλειες.

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας, εκπρόσωπος της Wyndham Hotel Group, Christian Michel, vice president development, Central & Eastern Europe, δήλωσε χαρακτηριστικά: «H μακροχρόνια – και αποδεδειγμένη με έργα – εμπειρία της Zeus International στην ανάπτυξη και διαχείριση ξενοδοχειακών έργων εξασφαλίζει τόσο την επιτυχή λειτουργία των μονάδων με συγκεκριμένες προδιαγραφές, όσο και την αρτιότητα του κατασκευαστικού αποτελέσματος».

«Στη διοίκηση της εταιρείας έχουμε βρει έναν αξιόπιστο συνεργάτη που συμβάλει στην επέκταση των brands μας εντός και εκτός Ελλάδας. Ήδη μετά από δύο έτη συνεργασίας μετράμε 6 κοινά έργα κάτω από 3 brands του Ομίλου Wyndham Hotel. Προσβλέπουμε στο μέλλον και σε περαιτέρω ανάπτυξη τηρώντας την από κοινού δέσμευσή μας για την επόμενη 10ετία», τόνισε ο εκπρόσωπος της Wyndham Hotel Group, Christian Michel.

Από την πλευρά του, ο κ. Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της Zeus International, σημείωσε: «Έχοντας παρακαταθήκη τη σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία της Zeus τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, αναλαμβάνουμε και δημιουργούμε ξεχωριστούς προορισμούς για city break, για business & leisure επισκέψεις, αλλά και για την διεξαγωγή επαγγελματικών συναντήσεων και συνεδρίων».

«Εκτός από την τεχνικοοικονομική ανάπτυξη έργων στον τουριστικό τομέα, έχουμε εδραιωθεί και ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες σχεδιασμού, εφαρμογής και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι επιλέγουμε properties τα οποία πέρα από το development αναλαμβάνουμε και τη διαχείριση, όπως για παράδειγμα το Lazart Hotel που ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιούνιο», τόνισε.

Κώστας Ντελέζος

in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024