Σπυράκη: Ανοιχτό για ΝΔ το θέμα με εξοπλιστικά και Σαουδική Αραβία
Ανοιχτό παραμένει το θέμα των εξοπλιστικών και της πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία για τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου, Μαρία Σπυράκη, η οποία μάλιστα σημείωσε πως «υπάρχουν και νέα στοιχεία για την υπόθεση που θα δουν το φως της δημοσιότητας».
Ανοιχτό παραμένει το θέμα των εξοπλιστικών και της πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία για τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος και Ευρωβουλευτή, Μαρία Σπυράκη.
Η κ. Σπυράκη ερωτώμενη για το θέμα της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία στην τηλεόραση του Σκάι, είπε ότι «για τη ΝΔ το θέμα με τα εξοπλιστικά και τη Σαουδική Αραβία παραμένει ανοιχτό» και σημείωσε πως «υπάρχουν και νέα στοιχεία για την υπόθεση που θα δουν το φως της δημοσιότητας».
Σημείωσε επίσης πως «η Νέα Δημοκρατία προσάπτει στον κ. Καμμένο την απώλεια 66 εκατ. ευρώ».
Τέλος, σχολιάζοντας την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην υπάρχει σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας οικογενειακή σχέση σημείωσε πως «πρόκειται για μία απόφαση που αποδεικνύει πως ο τόπος μπαίνει μπροστά από όλα».
in.gr
- Τους 341 τίτλους έφτασε ο Ολυμπιακός – Αναλυτικά τα τρόπαια που έχει κατακτήσει
- Ιράν σε ΟΗΕ: Όλες οι αμερικανικές και ισραηλινές βάσεις στην περιοχή αποτελούν νόμιμους στρατιωτικούς στόχους
- Κολωνός: Έγκυος εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της – Προσήχθη ο σύντροφός της
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 12-13: «Ερυθρόλευκο» και αυτό το τρόπαιο!
- ΟΦΗ-ΑΕΛ 3-0: Ο Φούντας με δυο γκολ κλείδωσε τη νίκη από το 7’
- Ισραήλ: Ο στρατός ανακοινώνει νέα πλήγματα στο Ιράν – Δεύτερος τραυματίας από πυρά ιρανικού πυραύλου
