Αν υπάρχει μία εποχή του χρόνου που δε θέλουμε να βγούμε καθόλου από το σπίτι, αυτή δεν είναι άλλη από τα Χριστούγεννα. Τα στολίδια, ο φωτισμός, οι μυρωδιές , η ζεστή ατμόσφαιρα και πάνω από όλα ο ελεύθερος  χρόνος σε κάνουν να θες να σταματήσει το ρολόι και να απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται μικρές πολύτιμες στιγμές.


Είναι η εποχή του χρόνου που παίρνεις τη ζεστή σου κούπα στο χέρι, κάθεσαι αναπαυτικά στην πολυθρόνα, δίπλα σε μία στοίβα από αγαπημένα βιβλία, πίνεις μία γουλιά καφέ και  αφήνεσαι στη μαγεία των Χριστουγέννων. Είναι η εποχή που η δημιουργικότητά σου στην κουζίνα χτυπάει κόκκινο και  καμαρώνεις στα οικογενειακά τραπέζια για τις αλμυρές και γλυκές δημιουργίες σου.


Το ημερολόγιο λοιπόν δείχνει αυτή την εποχή και το μόνο που μας κρατάει μακριά από τις όμορφες στιγμές είναι οι «λεπτομέρειες» του σκηνικού που έχουμε φτιάξει με το μυαλό μας.


Εμείς, κάναμε μία βόλτα στα Public και συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες που θα μετατρέψουν το σπίτι στον απόλυτο χειμερινό προορισμό.

 

Καφετιέρα Espresso ILLY Francis X7.1

 


Κούπα Penguin The Big Sleep Πράσινο

 
Αλατοπίπερο Kikkerland Luchador Salt VS Pepper Shakers

 

The Hummingbird Bakery

 

Και το καλύτερο στις γιορτές είναι ότι όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές μπορείς να τις μοιραστείς με τους αγαπημένους σου, κάνοντάς τους έξυπνα δώρα που και εκείνοι με τη σειρά τους θα τα απολαύσουν. Δες μερικές όμορφες ιδέες που εντοπίσαμε στα public:

 

Παζλ Caffe Panorama High Quality Collection – 1000 Κομμάτια


Κούπα Legami – When Nothing Goes Right Go Left.

 

 
Καφετιέρα Espresso Philips Saeco HD8423/11 PoemiaΤο εγχειρίδιο του καφέ

 

Ημερολόγιο Legami 2018 Μηνιαίο Fashion Medium


 

 

Αν όλα αυτά είναι ό,τι περιμένεις από τα φετινά Χριστούγεννα, τότε καλύτερα να μη περιμένεις άλλο. H καρδιά των Χριστουγέννων χτυπάει στα Public, στους γιορτινούς τους  χώρους, με τη μεγαλύτερη ποικιλία δώρων στη μεγαλύτερη γκάμα τιμών αλλά και  με πολλές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις .


Ακόμα όμως και αν δεν προλαβαίνεις για όλα αυτά, τα καλύτερα Χριστούγεννα είναι εφικτά, με ένα κλικ στο www.public.gr

Advertorial

Γράψτε το σχόλιο σας