Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέοι αντιπρόεδροι στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Νέοι αντιπρόεδροι στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Στην τοποθέτηση των νέων αντιπροέδρων και στη μετακίνηση αντιπροέδρων και συμβούλων Επικρατείας προχώρησε η Διοικητική Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Στην τοποθέτηση των νέων αντιπροέδρων και στη μετακίνηση αντιπροέδρων και συμβούλων Επικρατείας προχώρησε η Διοικητική Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, που συνήλθε αργά σήμερα το μεσημέρι υπό τον πρόεδρό της Νικόλαο Σακελλαρίου.

Αναλυτικότερα, ο νεοπροαχθείς αντιπρόεδρος Γεώργιος Παπαγεωργίου τοποθετήθηκε δεύτερος αντιπρόεδρος στο Ε΄ Τμήμα και η νεοπροαχθείσα αντιπρόεδρος Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου τοποθετήθηκε δεύτερη αντιπρόεδρος στο Α΄ Τμήμα.

Ακόμη, ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του ΣΤ΄ Τμήματος Χρήστος Ράμμος μετακινήθηκε στο Δ΄ Τμήμα, έως τον ερχόμενο Ιούλιο που αποχωρεί από το σώμα, ενώ η αντιπρόεδρος Μαρία Καραμανώφ τοποθετείται στο ΣΤ΄ Τμήμα μέχρι τον ερχόμενο Ιούλιο και στη συνέχεια μετά την αποχώρηση του κ. Ράμμου, μετακινείται στο Δ’ Τμήμα.

Επίσης, μετακινούνται οι σύμβουλοι Επικρατείας: 1) Δημήτριος Αλεξανδρής στο Ε΄ Τμήμα, 2) ο Σπυρίδων Μαρκάτης στο Β΄ Τμήμα και 3) ο Κωνσταντίνος Κουσούλης στο Α΄ Τμήμα.

Τέλος, οι τρεις νεοπροαχθείσες σύμβουλοι Επικρατείας τοποθετούνται ως εξής: α) Ρωξάνη Γιαννουλάτου στο Ε΄ Τμήμα, β) Χριστίνα Σιταρά στο Δ΄ Τμημα και γ) Μαρλένα Τριπολιτσιώτη στο Γ΄ Τμήμα.

in.gr

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024