Με Υγεία, Δικαιοσύνη και δημοσιονομικά συνεχίζουν οι θεσμοί
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με τους θεσμούς προκειμένου να ολοκληρωθεί εγκαίρως η γ’ αξιολόγηση.
Με αντικείμενο την πολιτική στον τομέα της υγείας θα αρχίσουν στις 09.30 οι διαβουλεύσεις των εκπροσώπων της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών στο πλαίσιο της γ’ αξιολόγησης.
Το μεσημέρι θα γίνουν οι συζητήσεις για τα θέματα του υπουργείου Δικαιοσύνης, τα χρηματοπιστωτικά θέματα και το ζήτημα της αναπτυξιακής τράπεζας, ενώ στις 6 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το ραντεβού θεσμών κυβερνητικών κλιμακίων για τα δημοσιονομικά μεγέθη και τη φορολογική πολιτική.
Από την πλευρά της κυβέρνησης αναφέρουν ότι ο στόχος για συμφωνία με τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών είναι μέχρι την προσεχή Δευτέρα, πράγμα για το οποίο είναι αισιόδοξοι, ενώ σημειώνουν πως μέχρι το Eurogroup στις 22 Ιανουαρίου, που θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις, θα έχει υλοποιηθεί το σύνολο των προαπαιτούμενων.
in.gr
- Μπραντ Πιτ: Συνεχίζονται τα γυρίσματα στην Ύδρα – Σε ποια άλλη πόλη της χώρας θα ταξιδέψει
- Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν πεζούς με την απειλή χρήσης γκλοπ – Τρεις συλλήψεις
- Tα σενάρια αύξησης για τον κατώτατο μισθό
- Φτάνει! Η δημόσια υγεία δεν μπορεί να θυσιάζεται στο βωμό της κομματικής φιλοδοξίας και του πολιτικού παιχνιδιού
- «Στον… αέρα ο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης – Έχει πρόβλημα με τον Σκαριόλο»
- Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον ιδρυτή του Telegram – Κατηγορείται για «διευκόλυνση τρομοκρατικών ενεργειών»


