Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μολέδο κάνει υπομονή για να βοηθήσει τον ΠΑΟ

Ο Μολέδο κάνει υπομονή για να βοηθήσει τον ΠΑΟ

Με θετικό τρόπο για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση των διοικούντων την ΠΑΕ με τον εκπρόσωπο του Ροντρίγκο Μολέδο. Όπως έγινε και με την περίπτωση του Ράσμους Τελάντερ, λίγες ώρες νωρίτερα και ο Δανός αμυντικός απέσυρε την προσφυγή του, έτσι και ο Βραζιλιάνος στόπερ δεσμεύτηκε μέσω του ατζέντη του ότι δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ.

Με θετικό τρόπο για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση των διοικούντων την ΠΑΕ με τον εκπρόσωπο του Ροντρίγκο Μολέδο.

Όπως έγινε και με την περίπτωση του Ράσμους Τελάντερ, λίγες ώρες νωρίτερα και ο Δανός αμυντικός απέσυρε την προσφυγή του, έτσι και ο Βραζιλιάνος στόπερ δεσμεύτηκε μέσω του ατζέντη του ότι δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ.

H πλευρά του έμπειρου κεντρικού αμυντικού ξεκαθάρισε πως θα συνεργαστεί με τη διοίκηση για την πώληση του ποδοσφαιριστή τον ερχόμενο Ιανουάριο, εφόσον βρεθεί η ομάδα που θα προσφέρει τα χρήματα που αξιώνουν οι «πράσινοι».

Στο διάστημα αυτό και μέχρι το τέλος του έτους, ο Μολέδο θα περιμένει να δει εάν θα προκύψει κάποια διοικητική αλλαγή στο «τριφύλλι», με την προοπτική να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ για τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια (το συμβόλαιό του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι).

Το πιο σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι υπήρξε η διαβεβαίωση από πλευράς του παίκτη ότι δεν θα υπογράψει σε καμία ομάδα ως ελεύθερος, όπως έχει το δικαίωμα να το κάνει από την 1η Ιανουαρίου, αντίθετα θα συνεργαστεί με τον αθηναϊκό σύλλογο για την πώλησή του ακόμη κι αν έχει νομικά το δικαίωμα προσφυγής.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024