Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Με στόχο το πρώτο μεγάλο σερί ο Ολυμπιακός
Τρίτη διαδοχική νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα

Με στόχο το πρώτο μεγάλο σερί ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη στην Κέρκυρα, όχι μόνο γιατί πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς, αλλά κι επειδή κατάφερε να πετύχει (για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν) τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη στην Κέρκυρα, όχι μόνο γιατί πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς, αλλά κι επειδή κατάφερε να πετύχει (για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν) τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Ήταν μια νίκη που επέτρεψε στους Πειραιώτες ν’ αφήσουν πίσω τους τον ΠΑΟΚ και παράλληλα να διατηρήσουν «ζωντανό» έναν πολύ σημαντικό στόχο. Την επίτευξη του πρώτου μεγάλου σερί νικών στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό για την ομάδα του λιμανιού, μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου.

Όπως προαναφέραμε οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες, έχοντας επικρατήσει του Πλατανιά, του Λεβαδειακού αλλά και της Κέρκυρας. Και ήταν τρεις νίκες που έδωσαν την ευκαιρία στους πρωταθλητές να εκμεταλλευτούν την αδυναμία του ΠΑΟΚ να κερδίσει μακριά από το γήπεδο του.

Τρία ματς, εννιά βαθμοί

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής είχε πει στους παίκτες του (όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών) πως στόχος της ομάδας του λιμανιού ήταν να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τον Ιανουάριο.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τρία ματς μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το σερί νικών.
Το επόμενο ματς που θα δώσουν οι πρωταθλητές είναι με τον Απόλλωνα στο «Καραϊσκάκη».

Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ενώ την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύροι ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ στο Φάληρο.
Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι στόχος της ομάδας του Πειραιά, είναι η κατάκτηση εννιά βαθμών από τα τρία συγκεκριμένα ματς και αν οι «ερυθρόλευκοι» τα καταφέρουν, θα έχουν πετύχει το απόλυτο στα έξι τελευταία παιχνίδια του πρώτου γύρου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής γνωρίζει πολύ καλά πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και γι’ αυτό το λόγο θα ζητήσει από τους παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Αυτό όμως που είναι σημαντικό για τους πρωταθλητές έχει να κάνει με την καλύτερη ψυχολογία που έχουν οι ερυθρόλευκοι, μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Ήταν επίσης πολύ μεγάλο κέρδος για την ομάδα του λιμανιού, ο τρόπος με τον οποίο πήρε τη νίκη στην Κέρκυρα, γιατί ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους, κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Βέβαια πριν από το σαββατιάτικο ματς με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έχει να δώσει κι ένα ματς Κυπέλλου, αυτό κόντρα στον Κισσαμικό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν αύριο στην Κρήτη με πολλές αλλαγές και ο Λεμονής θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ, όπως ο Μάρτινς, ο Βούκοβιτς αλλά και ο Μπεν που έχει πλέον ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

in.gr

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024