Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μοιρασιά βαθμών για Γιάννενα και Ξάνθη

Μοιρασιά βαθμών για Γιάννενα και Ξάνθη

Ισόπαλη με σκορ 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Ξάνθη, με την οποία άνοιξε η αυλαία της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Ισόπαλη με σκορ 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Ξάνθη, με την οποία άνοιξε η αυλαία της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης, αλλά δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν και να φτάσουν στη νίκη.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Γέντρισεκ στο 12ο λεπτό δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Βελλίδη. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Πετράκη επέβαλαν την κυριαρχία τους και στο 38′ ο Κόντε ανάγκασε τον Ζίβκοβιτς να πετάξει την μπάλα κόρνερ, στην προσπάθεια που επιχείρησε. Στο επόμενο λεπτό το δυνατό σουτ του Μανθάτη εκτός περιοχής έφυγε πάνω από το δοκάρι.

Οι Ηπειρώτες ξεκίνησαν πολύ επιθετικά το δεύτερο ημίχρονο, κι αφού στο 48ο λεπτό ο Κόντε βρήκε στην περιοχή τον Σολτάνι κι εκείνος σούταρε μόλις άουτ, στο 49΄ ο Ισπανός επιθετικός των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ: ο Τζημόπουλος έβγαλε την κάθετη, ο Κόντε βρέθηκε απέναντι στον Ζίβκοβιτς και τελείωσε υποδειγματικά τη φάση, σημειώνοντας το έκτο τέρμα στην εφετινή Λίγκα και συνολικά έβδομο την τρέχουσα περίοδο.

Οι ενδείξεις έπειθαν ότι ο ΠΑΣ θα φτάσει στο τρίποντο και θα υπερκεράσει τους Θράκες ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση, αλλά ο Γέντρισεκ είχε αντίθετη άποψη και την κατέθεσε στο 87΄, όταν ο πρώτος σκόρερ της Ξάνθης με ωραία κίνηση υποδέχθηκε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και μπαίνοντας σε αυτή νίκησε τον Βελλίδη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Καραντώνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σολτάνι, Γαρουφαλιάς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Λίλα (61΄ Γαρουφαλιάς), Μανθάτης, Τζημόπουλος, Κόντε, Γιάκος (67΄ Χαλκιαδάκης), Σολτάνι (82΄ Κοζορώνης).

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Λισγάρας, Σβάρνας (76΄ Κάστρο), Μελιόπουλος, Ντε Λούκας, Φλίσκας, Κίκε, Μεχία (66΄ Ορφανίδης), Ρότσε (57΄ Φασίδης), Γέντρισεκ.

in.gr

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024