Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αναβρασμός σε ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές για τον Καμμένο

Αναβρασμός σε ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές για τον Καμμένο

Ένας υπόγειος αναβρασμός επικρατεί τούτες τις ημέρες για τον υπουργό Άμυνας και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην Κουμουνδούρου.

Στον ξερό τον κάμπο, λέει η λαϊκή ρήση, ένα σπίρτο αρκεί για να λαμπαδιάσει όλος ο τόπος. Η θρυαλλίδα στο κυβερνητικό στρατόπεδο, αυτή που θα ανάψει τις φωτιές, δεν είναι άλλη από τον Π. Καμμένο.

Ένας υπόγειος αναβρασμός επικρατεί τούτες τις ημέρες για τον υπουργό Άμυνας και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην Κουμουνδούρου.

Ο χαρακτήρας του, ο τρόπος που πολιτεύεται που δεν συνάδει με τις πεποιθήσεις, τις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ, η υπόθεση που έσκασε με τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία, η δικομανία του, οι επιθέσεις που εξαπολύει συνεχώς επί δικαίους και αδίκους, έκαναν τη μουρμούρα για τα «καμώματα» του συγκυβερνήτη τους ανάμεσα στους Συριζαίους να αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Και έφτασαν σήμερα στο σημείο να κάνουν λόγο ότι ο κ. Καμμένος για αυτούς πολιτικά δεν είναι πλέον υπερασπίσιμος.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως συριζαίοι βουλευτές έλεγαν την Πέμπτη σε πηγαδάκια στη Βουλή, ότι «ο Πρωθυπουργός δεν πάει τη Δευτέρα στο Κοινοβούλιο για να υπερασπιστεί τον Πάνο Καμμένο, αλλά ζήτησε να πάει για να μην τα κάνει κι άλλο… θάλασσα ο Καμμένος». Μην περιμένετε να σας πω τα ονόματα Συριζαίων που έλεγαν αυτά για ευνόητους λόγους, όπως καλώς αντιλαμβάνεστε.

Από την επομένη των εκλογών του 2015 υπήρχε γκρίνια για τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ (και ειδικά του κ. Τσίπρα) με τον κ. Καμμένο και το κόμμα του, τους ΑΝΕΛ. Άλλοι τις διατύπωσαν σε κομματικά όργανα, άλλοι στον ίδιο τον κ. Τσίπρα, πλην όμως ο Πρωθυπουργός για να κυβερνήσει δεν είχε άλλη, όπως έλεγε, επιλογή. Και εν συνεχεία γεύτηκαν οι πάντες τις συνέπειες της απόφασής του…

Πόσο αλήθεια μπορεί ακόμα το Μέγαρο Μαξίμου να εμπλακεί στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, τη στιγμή που στις ομόφωνες (όπως ειπώθηκε) αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ υπάρχουν οι υπογραφές όλων όσοι μετέχουν, περιλαμβανομένου και του Πρωθυπουργού; Αυτή καθαυτή την υπογραφή των μελών του ΚΥΣΕΑ και του κ. Τσίπρα έχει βεβαίως στα χέρια του ο υπουργός Άμυνας.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ στον Βηματοδότη

in.gr

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024