Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κικίλιας: Ως πότε Τσίπρας-Καμμένος θα σφιχταγκαλιάζονται;

Κικίλιας: Ως πότε Τσίπρας-Καμμένος θα σφιχταγκαλιάζονται;

Ύποπτη, θολή και σκανδαλώδη χαρακτήρισε την υπόθεση με τη Σαουδική Αραβία, με την πώληση των όπλων ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας προαναγγέλλοντας νέο γύρο αποκαλύψεων για το θέμα.

Ύποπτη, θολή και σκανδαλώδη χαρακτήρισε την υπόθεση με τη Σαουδική
Αραβία, με την πώληση των όπλων ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας,
Βασίλης Κικίλιας προαναγγέλλοντας νέο γύρο αποκαλύψεων για το θέμα.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6 , υπογράμμισε λέγοντας «ας τα βρει πρώτα το υπουργείο Άμυνας με το Εξωτερικών. Θα διώκεται κάποιος ή όχι; Κύριοι της κυβέρνησης, άλλο το απόρρητο και άλλο το κουκούλωμα».

Όπως σημείωσε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, «οι κ.κ. της πολιτικής ηγεσίας του Αμύνης αγνόησαν όλες τις φωνές και τις επίσημες οδούς ενημέρωσης και προχώρησαν εν κρυπτώ και μέσα στο καλοκαίρι με περίεργο τρόπο. Τα οπλικά συστήματα θα πωλούνταν στον Παπαδόπουλο και την εταιρεία του και μετά αυτός θα τα πούλαγε όπου ήθελε».

Αναφερόμενος στην συζήτηση στην Βουλή για το θέμα, ο κ. Κικίλιας, σημείωσε την αναβάλλουν μόνιμα Τσίπρας και Καμμένος. «Ο κόσμος, καταλαβαίνει. Ήρθε η επίσημη αποστολή της Σ. Αραβίας στην Αθήνα χωρίς Παπαδόπουλο, δεν τον γνώριζαν και τους έδιωξαν! Το υπουργείο Άμυνας και ο Καμμένος έκανε συναλλαγή με καταδικασμένο λαθρέμπορα που διώκεται σε πολλές χώρες. Όταν ακούει ο κόσμος για μεσάζοντες, καταλαβαίνει. Χρόνια τώρα έχουν παιχτεί στις πλάτες τους πικρά παιχνίδια. Να σεβόμαστε τα λεφτά των φορολογουμένων, αντί να τους υπερφορολογούμε», είπε .

Τέλος, προανήγγειλε νέο γύρο αποκαλύψεων, λέγοντας χαρακτηριστικά. «Υπομονή. Υπάρχουν όπλα στη φαρέτρα μας. Η ιστορία των μεσαζόντων δεν τελειώνει τη Δευτέρα».

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024