Στο Ευρωκοινοβούλιο εκτάκτως προς συζήτηση οι φονικές πλημμύρες στην Αττική
Στην Επιτροπή Περιφερειακής Ανάπτυξης (REGI) του Ευρωκοινοβουλίου μπαίνει εκτάκτως αύριο, Πέμπτη, προς συζήτηση, το θέμα των φονικών πλημμυρών στη Δυτική Αττική και η ανάγκη για άμεση κινητοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων βοήθειας.
Στην Επιτροπή Περιφερειακής Ανάπτυξης (REGI) του Ευρωκοινοβουλίου μπαίνει εκτάκτως αύριο, Πέμπτη, (10:15 πμ) προς συζήτηση, το θέμα των φονικών πλημμυρών στη Δυτική Αττική και η ανάγκη για άμεση κινητοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων βοήθειας.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του στο τουίτερ ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλης. «Η πρόταση έχει κατατεθεί από τις Ευρωομάδες της Αριστεράς και του ΕΛΚ και έγινε ομόφωνα αποδεκτή».
Η πρόεδρος της επιτροπής Ίσκρα Μιχαήλοβα δήλωσε ότι η Επιτροπή έχει επίσης ζητήσει να προστεθεί το θέμα αυτό προς συζήτηση στην επόμενη Σύνοδο Ολομέλειας στις 29-30 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες.
in.gr
- «Οι νέοι θα πληγούν περισσότερο από το τσουνάμι της τεχνητής νοημοσύνης» προειδοποιεί η επικεφαλής του ΔΝΤ
- Η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου δεσμεύεται να «περάσει» την εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ, παρά τις αντιρρήσεις
- Πρόεδρός Παρτιζάν: «Το πρόβλημα λέγεται Τζαμπάρι Πάρκερ – Δεν ζήτησα να πουληθεί ο Νιλικίνα»
- Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο πλήρη ναυτικού αποκλεισμού της Κούβας στις εισαγωγές πετρελαίου
- Από την άρνηση στην αποδοχή: Η Ευρώπη πενθεί το ΝΑΤΟ – Και έχει περάσει όλα τα στάδια
- Καιρός: Έρχονται αφρικάνικη σκόνη και λασποβροχές – Χιόνια στα ορεινά και 20άρια στα πεδινά

