Στο Παρίσι η έδρα της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών από το 2019
Το Παρίσι θα φιλοξενήσει την έδρα της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών από το 2019, όπως ανακοίνωσε το Συμβούλιο των κρατών-μελών της ΕΕ.
Το Παρίσι θα φιλοξενήσει την έδρα της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών από το 2019, όπως ανακοίνωσε το Συμβούλιο των κρατών-μελών της ΕΕ.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο νικητής αναδείχθηκε μέσω κλήρωσης καθώς Παρίσι και Δουβλίνο ισοψήφησαν στον τελευταίο γύρο με 13 ψήφους.
Το Δουβλίνο και το Παρίσι πέρασαν στο τελικό γύρο για τη διεκδίκηση της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών, συγκεντρώνοντας 13 και 10 ψήφους αντίστοιχα. Η Φρανκφούρτη αποκλείστηκε, συγκεντρώνοντας τέσσερις ψήφους.
in.gr
- Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες παροχές και επιδόματα δεν φορολογούνται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
- Τα μυστικά της συνταξιοδότησης για γονείς ανηλίκων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442