Γαλλία: Αστυνομικός ανοίγει πυρ και σκοτώνει τρεις ανθρώπους
Ένας αστυνομικός 31 ετών άνοιξε πυρ με το υπηρεσιακό του όπλο και σκότωσε τρεις ανθρώπους, ενώ τραυμάτισε άλλους τρεις, πριν αυτοκτονήσει το βράδυ του Σαββάτου στη Σαρσέλ, μια συνοικία του Παρισιού.
Ένας αστυνομικός 31 ετών άνοιξε πυρ με το υπηρεσιακό του όπλο και σκότωσε τρεις ανθρώπους, ενώ τραυμάτισε άλλους τρεις, πριν αυτοκτονήσει το βράδυ του Σαββάτου στη Σαρσέλ, μια συνοικία του Παρισιού, δήλωσε πηγή προσκείμενη στην αστυνομία της γαλλικής πρωτεύουσας, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες της εφημερίδας Le Parisien.
Κατά τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο αστυνομικός, που υπηρετούσε στο Παρίσι, πυροβόλησε και σκότωσε το Σάββατο περί τις 20:45 τρεις ανθρώπους, ανάμεσά τους τον πεθερό του, ενώ τραυμάτισε άλλους τρεις, πιο συγκεκριμένα την πεθερά του, τη σύντροφό του και την αδελφή της, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του, ανέφερε η πηγή, κάνοντας λόγο περί «οικογενειακής τραγωδίας».
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στρατιωτική θητεία: Από σήμερα σε εφαρμογή το νέο μοντέλο – Όλα όσα αλλάζουν
- Ζάκελι: «Η Ελλάδα είναι το φαβορί στον όμιλό μας»
- Θεσσαλονίκη: Έκρηξη από γκαζάκι τα ξημερώματα έξω από πολυκατοικία
- Oxford Economics: Πότε θα πάψει η Ελλάδα να είναι η πιο υπερχρεωμένη χώρα της ΕΕ;
- Ο Μισάνθρωπος: Η πικρή κωμωδία του Μολιέρου έρχεται στην Αθήνα
- H πλήρης ισότητα παραμένει 123 χρόνια μακριά

