Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανανέωσε με τον Ατρόμητο ο Μάντσον Νασιμέντο

Ανανέωσε με τον Ατρόμητο ο Μάντσον Νασιμέντο

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ατρόμητου, Μάντσον Νασιμέντο, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο λατινοαμερικάνος αμυντικός μέσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα και δεν είναι τυχαίο πως είχαν κάνει την εμφάνιση τους μεταγραφικά «σενάρια».

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ατρόμητου, Μάντσον Νασιμέντο, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο λατινοαμερικάνος αμυντικός μέσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα και δεν είναι τυχαίο πως είχαν κάνει την εμφάνιση τους μεταγραφικά «σενάρια».

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Μάντσον έληγε το καλοκαίρι κι αυτό σήμαινε πως ο παίκτης θα ήταν ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του τον Ιανουάριο.
Οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν τις συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο πριν από λίγο καιρό και τελικά έφτασαν σε συμφωνία για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Ατρόμητος έκανε μια σημαντική αύξηση αποδοχών στον Μάντσον, για να πείσει τον παίκτη να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο 26χρονος μεσοαμυντικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υπογραφή του νέου συμβολαίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά στο επίσημο σάιτ του Ατρόμητου.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου ο κ. Γιάννης Αγγελόπουλος και ο προπονητής της ομάδας μας Νταμίρ Κάναντι.

Η απόφαση της ανανέωσης του συμβολαίου δεν ήταν καθόλου δύσκολη για μένα αφού εκτιμώ πάρα πολύ τον κόσμο της ομάδας μας που έχει σταθεί όλη τη χρονιά δίπλα μας αλλά και τις υποδειγματικές εγκαταστάσεις που διαθέτει ο Ατρόμητος.

Εύχομαι η φανταστική μέχρι τώρα πορεία μας, να συνεχιστεί ώστε να πανηγυρίσουμε και άλλες επιτυχίες μαζί με τους φιλάθλους μας».

in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024