Διέρρηξαν το σπίτι του Ντέμη Νικολαϊδη
Στόχοι διαρρηκτών έγιναν το Σάββατο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαϊδης, καθώς και δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Στόχοι διαρρηκτών έγιναν το Σάββατο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαϊδης, καθώς και δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Ο Ντέμης Νικολαϊδης διαπίστωσε την κλοπή στο σπίτι του, στην Βούλα, αργά το βράδυ του Σαββάτου και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο και έκλεψαν κοσμήματα και τιμαλφή μεγάλης αξίας.
Χτες το μεσημέρι επίσης ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για διπλή διάρρηξη στα σπίτια του νορβηγικής υπηκοότητας Ελ Αμπντελαουί και του βελγικής υπηκοότητας Οφόε, 26 και 28 ετών αντίστοιχα, που μένουν στον 1ο και 2ο όροφο συγκροτήματος κατοικιών στην Γλυφάδα.
Οι δράστες άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κύπρος: Νεκρός ο Ρώσος μεγιστάνας Βλάντισλαβ Μπαουμγκέρτνερ που αγνοούνταν από τις 7 Ιανουαρίου
- Αλέξης Τσίπρας: Ξανά το Αιγαίο γίνεται τάφος για «ανώνυμους απελπισμένους» – Καθολική απαίτηση να μην υπάρξει καμιά συγκάλυψη
- Live εικόνα από τις εργασίες του προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα
- Κατεβαίνουν στην Αθήνα οι αγρότες – Όσα αποφάσισαν στην πανελλαδική σύσκεψη
- Σοβαρό ατύχημα για Νορβηγό σκιέρ, λίγο πριν την έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- The Intermission x Eins Gallery: O Σωκράτης Φατούρος και τα «Endangered Games» με τη φύση, τη βιομηχανία και τη μνήμη

