Ινδάλματα του Γαλλικού Κινηματογράφου
...
Μ’αγαπά Δεν μ’αγαπά
Με την Οντρέι Τοτού
Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 22:00
© 2002 TELEMA / TF1 FILMS PRODUCTION
Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ : Η Οντρέι Τοτού γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία με τον ρόλο της στην ταινία Αμελί Πουλέν. Υπήρξε μούσα των Chanel, Montblanc και L’Oréal.
Η ΤΑΙΝΙΑ : Η Ανζελίκ (Οντρέι Τοτού) ερωτεύεται τρελά τον Λοΐκ. Εκείνος όμως, διάσημος καρδιολόγος, είναι παντρεμένος με μία άλλη, τρελός για την γυναίκα του που περιμένει παιδί. Αντί να αποθαρρυνθεί η Ανζελίκ θα επιχειρήσει το αδύνατο για να χωρίσει το ζευγάρι, πεπεισμένη ότι τα συναισθήματά της μοιράζεται και ο Λοΐκ.
Σκηνοθεσία : Λετίσια Κολομπάνι (2001)
Υπότιτλοι : Αγγλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Ρουμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά. OΧΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.
Κατάχρηση αδυναμίας
Με την Ιζαμπέλ Ιπέρ
Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 22:00
© Flach Film Production
Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ : Η Ιζαμπέλ Ιπέρ έχει διακριθεί με 2 βραβεία Σεζάρ Καλύτερης Ηθοποιού, το ΄να εκ των οποίων ήταν το 2017 για τον ρόλο της στην ταινία Εκείνη.
Η ΤΑΙΝΙΑ : Έπειτα από μία εγκεφαλική αιμορραγία, η Μόντ (Ιζαμπέλ Ιπέρ), σκηνοθέτης, ξυπνάει ημιπληγική. Αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της, ανακαλύπτει στην τηλεόραση έναν απατεώνα που εκμεταλλεύεται διασημότητες, τον Βίλκο. Η αλαζονεία του τη μαγνητίζει : τον θέλει για την επόμενη ταινία της. Μετά τη γνωριμία τους, πέφτει στην παγίδα αυτού του χειριστικού άντρα.
Σκηνοθεσία : Κατρίν Μπρεϊγιά (2012)
Υπότιτλοι : Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ρουμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά. OΧΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ.
Du bleu jusqu’en Amérique
Με την Μαριόν Κοτιγιάρ
Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 22:00
© UGC
Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ : Η ερμηνεία της τραγουδίστριας Έντιθ Πιαφ στην ταινία Ζωή σαν τριαντάφυλλο κατέστησε τη Μαριόν Κοτιγιάρ την πρώτη γαλλίδα ηθοποιό που έλαβε Βραβείο Όσκαρ. Υπήρξε μούσα της Ντιόρ.
Η ΤΑΙΝΙΑ : Θύμα ενός πολύ σοβαρού ατυχήματος, η Καμίγ βρίσκεται σε ένα τεράστιο και ιδιαίτερο κέντρο αποκατάστασης που διευθύνει ο ιδιότροπος καθηγητής Ελπός. Εκείνος εντάσσεται σύντομα στην κοινότητα των αυτοαποκαλούμενων « ετοιμόρροπων » και ερωτεύεται την όμορφη Σολάνζ (Μαριόν Κοτιγιάρ).
Σκηνοθεσία : Σάρα Λεβί (1999)
Υπότιτλοι : Αγγλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Γερμανικά, Ρουμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά.
Μια βόλτα στη Γαλλία
Με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ
Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 22:00
© Yoann Jarton / Les films des tournelles
Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ : Με περισσότερες από 200 ταινίες στο ενεργητικό του, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ συνεργάστηκε με τους σπουδαιότερους γάλλους σκηνοθέτες (Γκοντάρ, Τρυφώ, Ρενέ, Πιαλά) και έλαβε 2 Βραβεία Σεζάρ.
Η ΤΑΙΝΙΑ : Ο Φαρούκ, ένας νέος ράπερ αναγκάζεται να φύγει από το Παρίσι εξαιτίας ενός ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Ο παραγωγός του του προτείνει να συνοδεύσει τον Σερζ, τον πατέρα του (Ζεράρ Ντεπαρντιέ), σε έναν γύρο στα λιμάνια της Γαλλίας σε αναζήτηση ιχνών του ζωγράφου Ζοζέφ Βερνέ. Οι δύο άντρες, εντελώς διαφορετικής ηλικίας και πολιτισμού, θα γνωρίσουν σιγά σιγά ο ένας τον άλλο.
Σκηνοθεσία : Ρασίντ Ντζαϊντανί (2016)
Υπότιτλοι : Αγγλικά, Ισπανικά, Ρουμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά. OΧΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ & ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.
Advertorial
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο in.gr για το κυκλοφοριακό στην πόλη
- ΗΠΑ: Αφαιρείται με δικαστική απόφαση το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ από το Κέντρο Κένεντι
- Ανάρπαστα τα εξοχικά στην Ελλάδα – Ποιοι αγοράζουν
- Μάικλ Τζόρνταν: Κάνει… ζωάρα στη Μύκονο ο G.O.A.T. του μπάσκετ (vids)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι διαρροές, το «κλειδωμένο» ντουλάπι και η στοχοποίηση της Τυχεροπούλου
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στο μικροσκόπιο ηχητικές καταγραφές από το σπίτι της οικογένειας
- Πανελλαδικές 2026: Αυτά είναι τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική
- Γεύμα εργασίας του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά με τον Αρχιεπίσκοπο και μέλη της Ιεράς Συνόδου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442