Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δολοφόνου της Δώρας

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δολοφόνου της Δώρας

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 58χρονου, ο οποίος συνελήφθη, για ανθρωποκτονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη. «Της έβγαλα το μαχαίρι, άρχισε να με τραβάει και να χτυπιόμαστε. Χωρίς να καταλάβω πως κι ενώ παλεύαμε, τη χτύπησα με το μαχαίρι, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες φορές», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή του στον ανακριτή ο καθ' ομολογία δολοφόνος.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 58χρονου, ο οποίος συνελήφθη, για ανθρωποκτονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη. «Της έβγαλα το μαχαίρι, άρχισε να με τραβάει και να χτυπιόμαστε. Χωρίς να καταλάβω πως κι ενώ παλεύαμε, τη χτύπησα με το μαχαίρι, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες φορές», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή του στον ανακριτή ο καθ’ ομολογία δολοφόνος.

«Η κοπέλα που ήταν ματωμένη άρχισε να τρέχει ματωμένη προς το κέντρο του νεκροταφείου, φωνάζοντας βοήθεια. Είχα σαστίσει εκείνη τη στιγμή, δεν ήξερα τι έκανα. Είχα θολώσει, κοίταξα τα χέρια μου και είδα ότι ήταν γεμάτα αίματα. Το αίμα ήταν της κοπέλας, γιατί εγώ δεν είχα χτυπήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 58χρονος ο οποίος φάνηκε μετανιωμένος για την πράξη του.

«Δεν μπορώ ακόμη να χωνέψω πως έγινε το κακό. Κατέστρεψα μια οικογένεια και αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτό. Ξέρω ότι μια συγγνώμη δεν θα φέρει πίσω την κοπέλα ούτε θα καλυτερεύσει την κατάσταση αλλά θέλω να την πω», τόνισε.

Σε βάρος του 58χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Όπως έγινε γνωστό, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, που είναι χωρισμένος και έχει μια κόρη, είχε συλληφθεί και φυλακιστεί τον Ιούνιο του 2011 για κατοχή 37,5 κιλών χασίς, ενώ αποφυλακίστηκε από τις φυλακές της Χαλκίδας, τον Μάιο του 2017.

Το ζήτημα αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και κυβέρνησης, με την αξιωματική αντιπολίτευση να υποστηρίζει πως ο 58χρονος αποφυλακίστηκε με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Κοντονής απαντά πως ο συγκεκριμένος καταδικασθείς «είχε εκτίσει τα 3/5 της ποινής του και είτε υπήρχε είτε δεν υπήρχε ο νόμος Παρασκευόπουλου θα είχε απολυθεί με βάσει το ποινικό κώδικα που ισχύει από το 1950».

Διαβάστε επίσης:




in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024