Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Συμβολαιογράφοι: Έκτακτη γενική συνέλευση για άρση της αποχής

Τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των συμβολαιογράφων προκειμένου να ενημερωθούν για τις προτάσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης για τους πλειστηριασμούς αποφάσισε σε συνεδρίασή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών -Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου. Η ημερομηνία της συνέλευσης δεν έχει οριστεί, ωστόσο αυτό θα γίνει άμεσα και θα εξεταστεί και ενδεχόμενη αναστολή της εξαγγελθείσας αποχής από τους πλειστηριασμούς.

Τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των συμβολαιογράφων προκειμένου να ενημερωθούν για τις προτάσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης για τους πλειστηριασμούς αποφάσισε σήμερα, Πέμπτη, σε συνεδρίασή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών -Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Η ημερομηνία της έκτακτης γενικής συνέλευσης δεν έχει οριστεί, ωστόσο αυτό θα γίνει άμεσα και μεταξύ άλλων θα εξεταστεί και ενδεχόμενη αναστολή της εξαγγελθείσας αποχής από τους πλειστηριασμούς μέχρι το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες προγραμματίζεται για τις 20 Νοεμβρίου η γενική συνέλευση των μελών του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών -Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, ενώ θα έχει προηγηθεί και πανελλήνια συνέλευση των συλλόγων.

in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024