
Sold out το ΣΕΦ εν όψει ΟΣΦΠ – ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλάισιο της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Έτσι, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αντιμετωπίσουν σε γεμάτο ΣΕΦ την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, στην πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση των «αιωνίων» στο φετινό θεσμό.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ότι εξαντλήθηκαν τα
εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλάισιο της 6ης
αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.
Έτσι, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα
αντιμετωπίσουν σε γεμάτο ΣΕΦ την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, στην πρώτη
ευρωπαϊκή αναμέτρηση των «αιωνίων» στο φετινό θεσμό.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Τα εισιτήρια εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (10/11/2017, 21:00, Novasports) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Superfoods για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, εξαντλήθηκαν.
Μέσα σε λίγες ώρες, οι φίλοι των «ερυθρολεύκων»… εξαφάνισαν τα τελευταία εισιτήρια που είχαν απομείνει για το ντέρμπι της Παρασκευής (10/11/2017) και έτσι το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ήθελε επίσης να ενημερώσει τους φιλάθλους της, πως την Πέμπτη (09/11/2017) και την Παρασκευή (10/11/2017), δεν θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας».
in.gr
- Δουδωνής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μητσοτάκης πρέπει να τους αποπέμψει και να παραιτηθεί – Είναι βάρος για τη χώρα
- Easter Meal Costs in Greece Surge as Prices Bite
- Συνελήφθησαν δύο οδηγοί που έκαναν κόντρες στη Βούλα – Έτρεχαν ακόμα και με 150 χλμ/ώρα
- «Χαμένοι» στο Διαδίκτυο: Επτά ώρες online, 44 χρόνια σε οθόνες – Η νέα πραγματικότητα της ψηφιακής ζωής
- Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 4-0: Ο Χάαλαντ σκόρπισε τους «ρεντς» και οι «πολίτες» πέρασαν στα ημιτελικά του FA Cup
- Ιωάννα Τούνη: Ελεύθερη μετά τη σύλληψη της



