Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ήμασταν ηλίθιοι...» δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου

«Ήμασταν ηλίθιοι…» δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ζήτημα... ευφυϊας έθεσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφορικά με την ήττα της ομάδας του απόψε (5/11) στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το ματς με την ΑΕΚ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Χάσαμε το ματς για δύο λόγους. Αφενός ήμασταν ηλίθιοι και η ΑΕΚ πιο έξυπνη, αφετέρου μας λείπει η αυτοπεποίθηση όταν ερχόμαστε στην Αθήνα».

Ζήτημα… ευφυϊας έθεσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφορικά με την ήττα της ομάδας του απόψε (5/11) στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το ματς με την ΑΕΚ δήλωσε:

«Χάσαμε το ματς για δύο λόγους. Αφενός ήμασταν ηλίθιοι και η ΑΕΚ πιο έξυπνη, αφετέρου μας λείπει η αυτοπεποίθηση όταν ερχόμαστε στην Αθήνα. Χθες ένας παίκτης μου είπε «βαρέθηκα να έρχομαι στην Αθήνα και να χάνω». Πολύ καιρό συμβαίνει αυτό και η μόνη φορά που νοιώθω ότι ήρθαμε στην Αθήνα και ελέγξαμε το παιχνίδι ήταν εναντίον του Ολυμπιακού.

Η κόκκινη κάρτα της ΑΕΚ μας προκάλεσε σύγχυση. Είχαμε άγχος για να κερδίσουμε, όταν ο αντίπαλος έλεγξε πολύ καλά αυτήν την κατάσταση. Θα μπορούσαμε να έχουμε πιο γρήγορη κυκλοφορία, να κουράσουμε τον αντίπαλο γιατί το ματς είχε πολύ χρόνο ακόμα.

Δεν χρειαζόταν να νομίζουμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε άμεσα.

Μείναμε κι εμείς με δέκα παίκτες και ήταν δικό μου λάθος γιατί έπρεπε να έχω αποσύρει τον Ζαμπράνο και ήδη προετοίμαζα τον Κρέσπο, αλλά περίμενα το ημίχρονο. Γενικά ήταν ένα άσχημο παιχνίδι που το κέρδισε η πιο έξυπνη ομάδα.

Δεν πιστεύω ότι έχουμε θέμα πειθαρχίας (σ.σ. αναφερόμενος στις αποβολές). Είναι όλοι σοβαροί επαγγελματίες και το δείχνουν στην προπόνηση.

Παρασυρόμαστε από μια τρέλα της στιγμής, να σκοράρουμε αμέσως, δεν υπάρχει υπομονή και προκύτει αναστάτωση. Νομίζω ότι σε όλο το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ έκανε ένα σουτ, κάτι που συνέβη και εναντίον του Ολυμπιακού. Με μισή ευκαιρία δεχόμαστε γκολ, ενώ με τις δικές μας δεν μπορούμε να σκοράρουμε».

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024