Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός

Συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Κυριακή σε Δωδεκάνησα, ανατολική Θεσσαλία, Εύβοια, ανατολική Στερεά, Κυκλάδες και Κρήτη.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Κυριακή σε Δωδεκάνησα, ανατολική Θεσσαλία, Εύβοια, ανατολική Στερεά, Κυκλάδες και Κρήτη.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο με εξασθένηση από το απόγευμα

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Στην Αττική λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία από 05 έως 16 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία από 09 έως 22 βαθμούς. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τις πρώτες πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νότια και γρήγορη βελτίωση. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα, ο καιρός προβλέπεται στα δυτικά με νεφώσεις και τοπικές βροχές από το απόγευμα.
Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο. Το βράδυ τα φαινόμενα στα
Βόρεια θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα πιθανολογούνται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Σύμφωνα με την πρόγνωση των μετεωρολόγων, τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 βαθμιαία στο Ιόνιο 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

ΑΠΕ,in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024