Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το Nissan Titan XD σε παραλλαγή… εκχιονιστικού

Το Nissan Titan XD σε παραλλαγή… εκχιονιστικού

Το ιδιαίτερα δημοφιλές στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού pickup της Nissan ενισχύει ακόμα περισσότερο την πολλαπλή χρηστικότητά του καθώς προσθέτει στους απαιτητικούς του ρόλους και αυτόν του εκχιονιστικού μετά από μια σειρά εργοστασιακών τροποποιήσεων της Nissan οι οποίες μπορούν να υποστηρίξουν τη νέα του λειτουργία.

H ιαπωνική φίρμα έχει παράδοση στα σκληροτράχηλα pickup και SUV τα οποία, κατέχουν σταθερά μια θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, χάρη στον εγνωσμένου κύρους συνδυασμό χρηστικότητας, αξιοπιστίας και αντοχής που προσφέρουν.

Κάπως έτσι, η Nissan αποφάσισε να ενισχύσει περαιτέρω αυτήν την εικόνα προσφέροντας ως προαιρετικό στοιχείο για το ιδιαίτερα δημοφιλές στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, full-size pickup της, Titan, τα απαραίτητα ελάσματα και τον εξοπλισμό στήριξης που απαιτούνται για την τοποθέτηση εκχιονιστήρα.

Σύμφωνα με τις συστάσεις, πλην των τροποποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν στον μπροστινό άξονα προκειμένου να μπορεί να υποστηρίξει το επιπλέον βάρος του εκχιονιστήρα αλλά και της ποσότητας του χιονιού, οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες που θα επιλέξουν το συγκεκριμένο πρόσθετο στοιχείο θα μπορούν να επιλέξουν εκχιονιστήρες από πέντε διαφορετικούς κατασκευαστές.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η Nissan, κατόπιν των τροποποιήσεων και των ενισχύσεων του πλαισίου που έχουν υλοποιηθεί, ο μπροστινός άξονας μπορεί να υποστηρίξει την τοποθέτηση εκχιονιστήρα έως και 356 κιλών. Για τους προφανείς λόγους το συγκεκριμένο πρόσθετο θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για την V8 έκδοση του Titan με κινητήρα 5,6 λίτρων και 534 Nm ροπής.

Όσο για τους λόγους που ώθησαν την Nissan να επιτρέψει τη δυνατότητα μετατροπής του pickup σε εκχιονιστικό, όπως επεσήμανε ο επικεφαλής επαγγελματικών της Nissan στις ΗΠΑ, Billy Hayes «τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση στην μέση ετήσια ποσότητα χιονόπτωσης και οι ειδικοί προβλέπουν ότι αυτός ο χειμώνας θα υπάρχουν αυξημένες χιονοπτώσεις, κατ΄επέκταση αναμένεται ιδιαίτερη ζήτηση για τέτοιου είδους οχήματα τόσο από επαγγελματίες όσο και από ιδιώτες».

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024