
Μαδρίτη: Δίωξη κατά Πουτζδεμόντ για ανταρσία
Την άσκηση δίωξης για ανταρσία και κακοδιαχείρηση δημόσιου χρήματος ζήτησε τη Δευτέρα η ισπανική εισαγγελία, σε βάρος της πρώην καταλανικής κυβέρνησης.
Την άσκηση δίωξης για ανταρσία και κακοδιαχείρηση δημόσιου χρήματος ζήτησε τη Δευτέρα η ισπανική εισαγγελία, σε βάρος της πρώην καταλανικής κυβέρνησης.
Μεταξύ εκείνων στους οποίους ο γενικός εισαγγελέας της Ισπανίας καλεί να ασκηθεί δίωξη βρίσκεται ο Κάρλες Πουτζδεμόντ, καθώς και καθαιρεθέντες περιφερειακοί υπουργοί.
Από το πρωί του Σαββάτου, η κυβέρνηση της Ισπανίας έχει αναλάβει την απευθείας διακυβέρνηση της Καταλονίας, με τις περισσότερες αρμοδιότητες του προέδρου της καταλανικής κυβέρνησης να έχουν εκχωρηθεί στην αντιπρόεδρο της ισπανικής κυβέρνησης, Σοράγια Σάενθ δε Σανταμαρία.
in.gr
- Η αυστηρή προειδοποίηση του Ταραντίνο στον Μπραντ Πιτ
- Πλάνα από την τελευταία προπόνηση της Βαλένθια, πριν τη Ρεάλ (vid)
- G7 των νέων: Είμαστε τα θύματα όλων των κρίσεων
- Οι διαιτητές καταγγέλλουν τον Φλορεντίνο Πέρεθ στην Επιτροπή Κατά της Βίας
- Μαρόκο: Τουλάχιστον 11 οι νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας στην πόλη Φεζ – Έξι τραυματίες
- Ο Μάρκο Ρούμπιο ανακοίνωσε το ταξίδι… της προέδρου της Βενεζουέλας στην Ινδία



