Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασε ο Μπαρτζώκας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Ξέσπασε ο Μπαρτζώκας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε ότι η ομάδα του δεν είναι μεταξύ των φαβορί για το Final Four, καθώς... «υπάρχουν 10-12 ομάδες με περισσότερη εμπειρία στην Euroleague από εμάς».

Στη λάθος προσέγγιση της Κίμκι, στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, απέδωσε ο τεχνικός των Ρώσων, Γιώργος Μπαρτζώκας, την αποψινή (26/10) ήττα. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε ότι η ομάδα του δεν είναι μεταξύ των φαβορί για το Final Four, καθώς… «υπάρχουν 10-12 ομάδες με περισσότερη εμπειρία στην Euroleague από εμάς».

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, το περιμέναμε», είπε αρχικά ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

«Προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε τους παίκτες για το παιχνίδι που παίζει ο Ολυμπιακός στην έδρα του. Προφανώς, η προσέγγισή μας ήταν εντελώς λάθος. Σκεφτόμασταν πώς θα μπούμε στην επίθεση μέσω της επίθεσής μας και όχι με την άμυνά μας. Δεν σταματήσαμε τον Ολυμπιακό. Δεχθήκαμε 32 πόντους στο ημίχρονο από το λόου ποστ και μετά τα λάθη μας. Έπρεπε να έχουμε παίξει πολύ καλύτερα αν θέλαμε να έχουμε τύχη σε αυτό το ματς. Όμως, είμαστε μια νέα ομάδα. Πολλοί παίκτες μας είναι ρούκι στην Ευρώπη, δεν ξέρουν τι σημαίνει να παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήταν καλή ευκαιρία για εκείνους να πάρουν ένα καλό μάθημα. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό».

Σχετικά με το αν το 50% του παιχνιδιού της Κίμκι βασίζεται στον Σβεντ, απάντησε: «Όταν παίζει ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό είναι το 70% του Ολυμπιακού. Είναι μοιραίο ένας παίκτης όπως ο Σβεντ να είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας μας. Προσπαθούμε να παίξουμε ομαδικά».

Τέλος, σχολιάζοντας το γεγονός ότι οι παίκτες της Κίμκι δεν είναι συνηθισμένοι στις διπλές αγωνιστικές, είπε: «Συμφωνώ, 100%. Είναι σημαντικό πρόβλημα. Παίξαμε πριν από δύο μέρες. Μέσα σε δύο μέρες έπρεπε να προετοιμαστούμε και ταξιδέψουμε. Έτσι βλέπουμε την κατάσταση. Δεν θέλω να τα βλέπω όλα αρνητικά. Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Δεν μου αρέσει που λένε πως η Κίμκι είναι φαβορί για το Final Four. Αυτά είναι ηλιθιότητες. Υπάρχουν 10-12 ομάδες με περισσότερη εμπειρία στην Euroleague από την Κίμκι. Εμπειρία σε όλους τους τομείς. Όπως είπα, ας χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς σαν ένα καλό μάθημα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024