Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

O Σωτήρης Χατζάκης ανιχνεύει το «Ημερολόγιο ενός τρελού»

Από τις 30 Οκτωβρίου, στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Κακογιάννη, ο Σωτήρης Χατζάκης σκηνοθετεί και παρουσιάζει το «Ημερολόγιο ενός τρελού». Σε μία συζήτηση μαζί του, προσπαθούμε να ανιχνεύσουμε τον ήρωα του Νικολάι Γκόγκολ.

Από τις 30 Οκτωβρίου, στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Κακογιάννη, ο Σωτήρης Χατζάκης σκηνοθετεί και παρουσιάζει το «Ημερολόγιο ενός τρελού».

Σε μία συζήτηση μαζί του, προσπαθούμε να ανιχνεύσουμε τον ήρωα του Νικολάι Γκόγκολ (έναν κατώτερο δημόσιο υπάλληλο που στο δικό του, παρηγορητικό σύμπαν φαντασιώνεται ότι είναι ο βασιλιάς της Ισπανίας) μέσα στο πλαίσιο της σύγχρονης ζωής.

Μιλάμε για τις μεγάλες προσδοκίες των «μικρών» ανθρώπων, για ανεπίδοτες ζωές, για την καταφυγή στον μεγαλειώδη εαυτό μας. Για το ταξίδι στην παράδοξη ετερότητα του άλλου. Για την ελευθερία της επιλογής που, όμως δεν συνεπάγεται και επιλογή της ελευθερίας. Για τον αμοραλισμό της εξουσίας, τη βία της συνήθειας, τη δεσποτεία της αλαζονείας. Και κάπου στην κουβέντα μας μπαίνει και ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.

Συνέντευξη στην Πέπη Ραγκούση

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024