Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεμονής: Σεβόμαστε τον ΠΑΟ, κορυφή ως τα Χριστούγεννα

Λεμονής: Σεβόμαστε τον ΠΑΟ, κορυφή ως τα Χριστούγεννα

Το ντέρμπι των «αιωνίων» στη Λ. Αλεξάνδρας (28/10, 19:30) κυριαρχεί στα δύο «στρατόπεδα» και ο Τάκης Λεμονής σε αυτό αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη Nova, αλλά και στον γενικότερο στόχο που έχει θέσει για την ομάδα του. «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλο και χαιρόμαστε τις νίκες μας όταν αυτός είναι δυνατός» είπε μεταξύ άλλων.

Το ντέρμπι των «αιωνίων» στη Λ. Αλεξάνδρας (28/10, 19:30) κυριαρχεί στα δύο «στρατόπεδα» και ο Τάκης Λεμονής σε αυτό αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη Nova, αλλά και στον γενικότερο στόχο που έχει θέσει για την ομάδα του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων:

«Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλο και χαιρόμαστε τις νίκες μας όταν αυτός είναι δυνατός. Το ελληνικό πρωτάθλημα και το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζονται έναν δυνατό Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που έχει αρκετά καλή δομή στο παιχνίδι της και στον επιθετικό και στον αμυντικό τομέα. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Όμως το κυριότερο είναι ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Είναι το απόλυτο ντέρμπι στην Ελλάδα, ανεξαρτήτου κατάστασης των δύο ομάδων. Οι δύο φανέλες θα πρέπει να μονομαχήσουν σκληρά για τη νίκη. Θα είναι εγκληματικό να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καλή ομάδα. Έχει πολύ καλούς παίκτες, καλό σύνολο και καλό προπονητή. Ειλικρινά το λέω. Δεν το λέω για να πω ότι πάμε σε ένα δύσκολο ματς. Μην περιμένετε ότι θα πάμε κάπου και θα περάσουμε ένα εύκολο απόγευμα. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη δουλειά».

Σχετικά με τον Κώστα Φορτούνη, σχολίασε: «Οφείλει να συνεχίσει ν’ ακολουθεί την πορεία που άρχισε στο ματς με τον Πανιώνιο. Μίλησε αρκετός κόσμος γι’ αυτόν. Νομίζω ήρθε η ώρα του Κώστα να μιλήσει».

Και για τους Μποτία, Εμενίκε: «Ο πρώτος θα είναι διαθέσιμος, ο δεύτερος είναι ένας παίκτης που θέλουμε πολύ να μας βοηθήσει».

Τέλος, για τον στόχο που έχει βάλει δήλωσε: «Έχουμε βάλει έναν στόχο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, να είμαστε στην κορυφή. Το είχα πει στους παίκτες μου και πριν τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ».

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024