Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανασκευάζει τις δημόσιες δηλώσεις του πατέρα της 32χρονης ο δικηγόρος του

Ανασκευάζει τις δημόσιες δηλώσεις του πατέρα της 32χρονης ο δικηγόρος του

Αποστάσεις κρατά από τις δημόσιες δηλώσεις του πατέρα της 32χρονης εφοριακού ο δικηγόρος του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις δηλώσεις, δεν τον είχα αναλάβει». Μάλιστα ανασκευάζει -αν όχι ακυρώνει- τα λεγόμενα του πελάτη του, σημειώνοντας ότι το ταξί δεν το είχε ο πατέρας και είχε γίνει αλλαγή βάρδιας. Με τις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου της 32χρονης να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη η τοποθέτηση αυτή του συνηγόρου δημιουργεί ευλόγως νέα ερωτήματα.

Αποστάσεις κρατά από τις δημόσιες δηλώσεις του πατέρα της 32χρονης εφοριακού ο δικηγόρος του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις δηλώσεις, δεν τον είχα αναλάβει». Μάλιστα ανασκευάζει -αν όχι ακυρώνει- τα λεγόμενα του πελάτη του, σημειώνοντας ότι το ταξί δεν το είχε ο πατέρας και είχε γίνει αλλαγή βάρδιας.

Με τις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου της 32χρονης να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη η τοποθέτηση αυτή του συνηγόρου δημιουργεί ευλόγως νέα ερωτήματα με τους ειδικούς να τονίζουν ότι πρόκειται για περίπλοκη υπόθεση.

Ειδικότερα, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε με αγριότητα στο Β’ νεκροταφείο, μιλώντας στον Αlpha 989 ξεκαθάρισε καταρχάς ότι «η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, θα εξεταστούν και άλλοι μάρτυρες».

Ακόμη, τόνισε ότι ο πατέρας δεν είναι κατηγορούμενος, απλώς έδωσε μια κατάθεση και έχει πάει στο σπίτι του. Σημειώνεται ότι η κατάθεση του πατέρα της δολοφονημένης εφοριακού διήρκεσε χθες (Κυριακή) πέντε ώρες.

Τηρώντας πάντως αποστάσεις από τις δημόσιες δηλώσεις του πελάτη του, ότι έτυχε να περνά με το ταξί από το νεκροταφείο την ώρα περίπου του φόνου, και, μάλιστα, να επιβιβάζει πελάτη, ο οποίος θα μπορούσε να εμπλέκεται με τη δολοφονία της κόρης του, ανέφερε: «Δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις δηλώσεις, δεν τον είχα αναλάβει».

Επίσης, ο κ. Λύτρας, ακυρώνοντας τα όσα είχε πει σε τηλεοπτική συνέντευξη ο ίδιος ο πατέρας της 32χρονης, υποστήριξε ότι το ταξί δεν το είχε ο πατέρας και είχε γίνει αλλαγή βάρδιας.

in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024