«Ανοίγει» τον φάκελο Κένεντι ο Τραμπ
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την απόφασή του να επιστρέψει το άνοιγμα του φακέλου με τα στοιχεία για τη δολοφονία του JFK στο κοινό.
Την απόφασή του να ανοίξει ο φάκελος με τα στοιχεία της δολοφονίας του Αμερικανού προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, «με την επιφύλαξη της λήψης νέων πληροφοριών, θα επιτρέψω, ως Αμερικανός πρόεδρος, το άνοιγμα του εδώ και πολλά χρόνια κλειστού και διαβαθμισμένου ΦΑΚΕΛΟΥ JFK».
Subject to the receipt of further information, I will be allowing, as President, the long blocked and classified JFK FILES to be opened.
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 21 Οκτωβρίου 2017
Ο Τραμπ ανοίγει έτσι το δρόμο για κάθε πολίτη που θέλει να λάβει γνώση των στοιχείων για τη δολοφονία που συντάραξε το πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ στη δεκαετία του ’60.
in.gr
- Ποσειδώνος: Αυξημένη κίνηση μετά από τροχαίο με 5 οχήματα
- Νέα Μάκρη: Τέσσερις προσαγωγές για τους πυροβολισμούς
- Αλεξανδρούπολη: Εντοπίστηκαν οκτώ μετανάστες κρυμμένοι σε φορτηγό
- LIVE: Πανιώνιος – Ολυμπιακός
- Χαίρε, Γιούργκεν Χάμπερμας
- Μητσοτάκης: Διεκδικεί εύσημα δημοσιονομικής σοβαρότητας, εξαγγέλλει συγκρότηση υπουργικής επιτροπής για τα πυρηνικά
