Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ληστεία η πιθανότερη εκδοχή για τη δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο

Ληστεία η πιθανότερη εκδοχή για τη δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο

Να συνθέσουν το παζλ της άγριας δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών επιχειρούν οι αστυνομικοί, που έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να συνδέεται η υπόθεση με την εργασία της.

Να καταφέρουν να συνθέσουν τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους αυτή τη στιγμή για τη δολοφονία της άτυχης Δώρας Ζέμπερη επιχειρούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση της άτυχης 32χρονης που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του πατέρα της άτυχης κοπέλας για σχέση της δολοφονίας με τη δουλειά της στο ΣΔΟΕ δεν φαίνεται πως ευσταθούν, καθώς οι αρχές δεν έχουν κανένα στοιχείο που να «δένει» αυτό το σενάριο.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές «έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν έχει προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμων του φιλικού περιβάλλοντος της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο».

«Εξετάζουμε, εκτός των άλλων και την εκδοχή της ληστείας» συμπληρώνουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., υπογραμμίζοντας πως ο δράστης πήρε την τσάντα της, με όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής.

in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024