Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαλβέρδε: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να μην είναι πρώτος»

Βαλβέρδε: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να μην είναι πρώτος»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, μετά την χθεσινή αναμέτρηση στο Camp Nou, παραδέχθηκε ότι σε ορισμένες στιγμές η ομάδα του… υπέφερε, εξήρε την ικανότητα της να ανοίξει χώρους αλλά και το ταλέντο Λιονέλ Μέσι: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στο Champions League και αυτό δεν είναι εύκολο. Είμαστε ευτυχείς επειδή […]

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, μετά την χθεσινή αναμέτρηση στο Camp Nou, παραδέχθηκε ότι σε ορισμένες στιγμές η ομάδα του… υπέφερε, εξήρε την ικανότητα της να ανοίξει χώρους αλλά και το ταλέντο Λιονέλ Μέσι:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στο Champions League και αυτό δεν είναι εύκολο. Είμαστε ευτυχείς επειδή μπορούσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι, παίζοντας μάλιστα και με ένα παίκτη λιγότερο», είπε ο Βάσκος προπονητής της Μπαρτσελόνα.

«Νόμιζαν ότι παίζοντας εμείς με ένα παίκτη λιγότερο, θα μπορούσαν να μείνουν πίσω χωρίς να πάρουν κανένα ρίσκο και στα τελευταία λεπτά να επιχειρήσουν να πάρουν ένα βαθμό ή ακόμα και να κερδίσουν.

Γι αυτό και η πρόθεσή μας ήταν να κάνουμε το δεύτερο γκολ», πρόσθεσε.

«Ο Ολυμπιακός είναι σε μια λεπτή κατάσταση στο πρωτάθλημα, δεν είναι συνηθισμένος να μην είναι πρώτος, έχει πολύ σημαντικούς αγώνες και ξέρω τι σημαίνει αυτό. Ανοίξαμε το παιχνίδι, εκείνοι προσπάθησαν να το κλείσουν, έγινε μία μεγάλη μάχη», συμπλήρωσε.

«Αυτές τις πρώτες 100 ημέρες τα αποτελέσματα είναι καλά, αλλά αύριο είναι μια άλλη μέρα. Αυτό αλλάζει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Εμείς επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι, στο ποδόσφαιρο, για να το απολαύσουν οι φίλαθλοι. Ελεγαν ότι ο κόσμος θα έρθει για να διαμαρτυρηθεί, αλλά ο κόσμος ήρθε για να μας δει να παίζουμε. Ελεγαν τι μπορεί να συμβεί στο Wanda. Ο καθένας μπορεί να εκφραστεί όπως κρίνει κατάλληλα. Είμαι εδώ ως προπονητής της Μπαρτσελόνα και εκπροσωπώ πολλούς ανθρώπους. Θέλω απλώς οι οπαδοί να είναι ευτυχείς και ελπίζω να είναι ευχαριστημένοι», είπε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

«Ελπίζω ο Μέσι να φτάσει τα 200 γκολ αυτή τη σεζόν. Οι αριθμοί απλά επιβεβαιώνουν αυτό που βλέπουμε κάθε μέρα. Ξεπερνάει εμπόδια συνεχώς».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024