
ΕΥΔΑΠ: Διαγραφή ληξιπρόθεσμων οφειλών για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
Σε πλήρη διαγραφή των ληξιπρόθεσμων οφειλών για τα τιμολόγια των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που εντάχθηκαν στις ρυθμίσεις του Νόμου 4389/2016 προχώρησε η ΕΥΔΑΠ.
Σε πλήρη διαγραφή των ληξιπρόθεσμων οφειλών για τα τιμολόγια των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που εντάχθηκαν στις ρυθμίσεις του Νόμου 4389/2016 προχώρησε η ΕΥΔΑΠ.
Η εταιρεία διέγραψε οφειλές ύψους 565.000 ευρώ, στο πλαίσιο υλοποίησης πολιτικών με θετικό πρόσημο για την κοινωνία και κυρίως για τους πολίτες οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμα και τα απολύτως αναγκαία.
Η συγκεκριμένη απόφαση ενισχύει την εφαρμογή του Έκτακτου Ειδικού Τιμολογίου, με το οποίο η ΕΥΔΑΠ στηρίζει τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, και προσφέρει επαρκή δωρεάν ποσότητα νερού, βοηθώντας τους να αντεπεξέλθουν πλήρως στις υποχρεώσεις τους.
«Έχοντας ως πυρήνα την προστασία των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, οι οποίες προσφέρουν ηθική και οικονομική ανακούφιση και δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην κοινωνία», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Ιωάννης Μπενίσης. «Παραμένουμε αρωγός στους πολίτες που έχουν ανάγκη», πρόσθεσε.
in.gr
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
