Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο «πωλητήριο» της ΔΕΗ ο ΑΗΣ Φλώρινας

Στο «πωλητήριο» της ΔΕΗ ο ΑΗΣ Φλώρινας

Ο υπάρχον Ατμοηλεκτρικός Σταθμός της Φλώρινας, μαζί με την άδεια για κατασκευή δεύτερης στην ίδια περιοχή, θα περιλαμβάνονται στο «καλάθι» των μονάδων της ΔΕΗ που θα διατεθούν προς πώληση.

Στο «καλάθι» των μονάδων που θα διατεθούν προς πώληση από την ΔΕΗ για να περιοριστεί κατά 40% η λιγνιτική παραγωγή, θα περιλαμβάνεται ο υφιστάμενος Ατμοηλεκτρικός Σταθμός της Φλώρινας, μαζί με την άδεια για κατασκευή δεύτερης στην ίδια περιοχή, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας.

Η ίδια πηγή ανέφερε πως η διαπραγμάτευση της ΔΕΗ με την γενική διεύθυνση Ανταγωνισμού της ΕΕ έχει ολοκληρωθεί κατά 70%, και πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Την ίδια ώρα, ανοιχτό παραμένει ακόμη το ενδεχόμενο να περιληφθεί τελικά στο «πακέτο» και ο σταθμός του Αμύνταιου, παρά τη ζημιά που προκλήθηκε από την πρόσφατη κατολίσθηση στο λιγνιτωρυχείο αλλά και την παλαιότητα των μονάδων που επιβάλει περιβαλοντικές επενδύσεις προκειμένουνα συνεχίσουν να λειτουργούν σε βάθος χρόνου.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024