Εισαγγελική παρέμβαση για τη στοχοποίηση του καθηγητή Συρίγου
Αυτεπάγγελτη παρέμβαση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, στο θέμα της στοχοποίησης του καθηγητή Άγγελου Συρίγου, με αφίσες που φέρουν τη φωτογραφία του, υπό τον τίτλο «Αυτός είναι ο φασίστας».
Αυτεπάγγελτη παρέμβαση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, στο θέμα της στοχοποίησης του καθηγητή Άγγελου Συρίγου, με αφίσες που φέρουν τη φωτογραφία του, υπό τον τίτλο «Αυτός είναι ο φασίστας».
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηλίας Ζαγοραίοςέδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της προτροπής σε αξιόποινες πράξεις.
Η δίκη που είχε πάντως προγραμματιστεί σήμερα, Δευτέρα, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, έχοντας στο εδώλιο έναν από τους τρεις νεαρούς που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή Συρίγου έξω από το Πάντειο, τον περασμένο Φεβρουάριο, ανεβλήθη, λόγω παρέλευσης του ωραρίου, για τις 19 Δεκεμβρίου.
Αρχικώς, το δικαστήριο όρισε πιο μακρινή δικάσιμο, ωστόσο άλλαξε την ημερομηνία, ικανοποιώντας το αίτημα του κ. Συρίγου για επίσπευση της διαδικασίας. «Υπάρχει ενεργής απειλή εναντίον μου καθώς κυκλοφορεί αφίσα που με στοχοποιεί», είπε στο δικαστήριο ο καθηγητής.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα