Νεκρός βρέθηκε άνδρας σε διαμέρισμα στου Ρέντη
Νεκρός με πολλαπλά τραύματα βρέθηκε 43χρονος άνδρας σε διαμέρισμα στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Τα τραύματα προήλθαν από αιχμηρό αντικείμενο.
Νεκρός με πολλαπλά τραύματα βρέθηκε 43χρονος άνδρας σε διαμέρισμα στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Ρέντη, στην οδό Θηβών 222. Τα τραύματα προήλθαν από αιχμηρό αντικείμενο.
Το συμβάν έλαβε χώρα στις 14:00. Για το θάνατο του 43χρονου ημεδαπού πραγματοποιείται προανάκριση στην ασφάλεια Αττικής. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι αστυνομικοί της ασφάλειας που έφθασαν στο διαμέρισμα δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης. Ωστόσο, ο χώρος ήταν αναστατωμένος, πιθανόν λόγω πάλης μεταξύ θύματος και δράστη.
Το πτώμα του άνδρα βρέθηκε από τον πατριό του περίπου στις 14:00, αλλά ο θάνατός του εκτιμάται 12 ώρες νωρίτερα.
in.gr
- Πολλοί τραυματίες από το νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία
- Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη στη Θεσσαλονίκη με λεία κοσμήματα αξίας 12.000 ευρω
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
- Αποστολία Ζώη: Το ατύχημα της τραγουδίστριας – Τι λέει η ίδια
- Σιθωνία: «Μόλις έπεσε η στάθμη του νερού…» – Πώς εντοπίστηκαν το ανθρώπινο κρανίο και τα οστά σε ξενοδοχείο
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Greece’s Minimum Wage Debate: High Ratios, Complex Trade-Offs
- Ξεκίνησαν να αποστέλλουν τα πρώτα «ραβασάκια» οι έξυπνες κάμερες – Τι ισχύει αν δεν πληρωθούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442