Παλινωδίες με διερμηνείς ανέβαλαν τη δίκη για το δυστύχημα στο λουνα παρκ στο Ελληνικό
Στις 26 Μαρτίου 2018 θα επαναληφθεί η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος τον Απρίλιο του 2014 σε λούνα παρκ στο Ελληνικό - στο οποίο είχε χάσει τη ζωή του ένα αγοράκι και τραυματίστηκε σοβαρά η αδελφή του - ύστερα από σειρά παλινωδιών στην προσπάθεια εξεύρεσης διερμηνέων για αλλοδαπούς κατηγορουμένους.
Στις 26 Μαρτίου 2018 θα επαναληφθεί η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος τον Απρίλιο του 2014 σε λούνα παρκ στο Ελληνικό – στο οποίο είχε χάσει τη ζωή του ένα αγοράκι και τραυματίστηκε σοβαρά η αδελφή του – ύστερα από σειρά παλινωδιών στην προσπάθεια εξεύρεσης διερμηνέων για αλλοδαπούς κατηγορουμένους.
Η δίκη δεν μπορούσε, αρχικώς, να ξεκινήσει, εξαιτίας της απουσίας διερμηνέως για τους δύο εκ των πέντε κατηγορουμένων στην υπόθεση, υπηκόων Μπαγκλαντές που ήταν χειριστές των παιχνιδιών.
Αφού εξαντλήθηκε ο κατάλογος των διερμηνέων, χωρίς αποτέλεσμα, ο συνήγορος τους μετέβη – για να συνεχίσει την έρευνα – από το δικαστήριο στην οδό Δέγλερη στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
Υπήρξε, όμως, και δεύτερο πρόβλημα : ο ιταλός διαχειριστής του εξοπλισμού στο λούνα παρκ, δήλωσε ότι επίσης επιθυμεί να συνεπικουρείται κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας από διερμηνέα.
Αλλά, στο μεσοδιάστημα, ο διερμηνέας από το Μπαγκλαντές είχε φύγει…
Η εισαγγελέας της έδρας εκτίμησε ότι θα πρέπει να αναβληθεί η δίκη στο πρόσωπο των τριών κατηγορουμένων, για να κληθούν διερμηνείς και για τις δύο γλώσσες.
- Άργος: Πέθανε ο 20χρονος που πυροβόλησαν οι αστυνομικοί – Προφυλακίστηκαν οι δυο ένστολοι
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Επενδύσεις: Πώς η γεωπολιτική αναταραχή και η ενεργειακή κρίση μετέβαλε το κλίμα στην Ελλάδα
- Οι 5 πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο – Η θέση «έκπληξη» της Ερμού
- Πώς τα video games επηρεάζουν τη μνήμη;
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Δημόσιο: Ποιοι εργαζόμενοι αποκτούν επικουρική ασφάλιση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442