Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nissan Leaf NISMO: Ηλεκτροκίνηση υψηλών επιδόσεων

Nissan Leaf NISMO: Ηλεκτροκίνηση υψηλών επιδόσεων

To Nissan Leaf απέκτησε και επισήμως πλέον μια έκδοση με την υπογραφή NISMO και όλα τα απαραίτητα σχεδιαστικά και εξοπλιστικά χαρακτηριστικά που φανερώνουν την διαφορετικότητά του.


Με τους περισσότερους κατασκευαστές να τοποθετούν το «ξέσπασμα» των ηλεκτροκίνητων οχημάτων στα μέσα της επόμενης δεκαετίας, αντιλαμβάνεται κανείς πως το συγκεκριμένο… είδος αυτοκινήτων πολύ σύντομα θα αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση.

Έτσι, λοιπόν, η είδηση πως η Nissan εργάζεται ήδη πάνω στην εξέλιξη ενός ισχυρότερου Leaf αφήνει ελπίδες πως το μέλλον της αυτοκίνησης δεν θα είναι τόσο… ανιαρό όσοι πολλοί προέβλεψαν.

Το πρωτότυπο για την ώρα Nissan Leaf NISMO πρόκειται να αποκαλυφθεί επισήμως στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Πέρα από τις λίγο-πολύ αναμενόμενες παρεμβάσεις στον σχεδιασμό του αμαξώματος, και τις αντίστοιχου ύφους αναβαθμίσεις που έχει δεχτεί ο θάλαμος επιβατών, άγνωστες παραμένουν ακόμα και σήμερα οι τεχνικές προδιαγραφές της εν λόγω έκδοσης.

Σε περίπτωση πάντως που η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα αυξηθεί με σκοπό να υποστηρίξει τον δυναμικό προσανατολισμό της συγκεκριμένεις σειράς μοντέλων, είναι πολύ πιθανό να… ενισχυθούν και οι μπαταρίες ιόντων-λιθίου με σκοπό να διατηρηθεί στα επίπεδα του συμβατικού Leaf η αυτονομία.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024