Δ.Καμμένος: Δεν θα ψηφίσω το θέμα της Θράκης
Αντάρτικο από τον Δημήτρη Καμμένο για το ζήτημα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. Αν και οι ΑΝΕΛ δεσμεύθηκαν έναντι του πρωθυπουργού να ψηφίσουν τη συγκεκριμένη νομοθετική διάταξη, παρά τις διαφωνίες που είχαν εκφράσει στο παρελθόν, ο Δημήτρης Καμμένος δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη διάταξη ως έχει.
Αντάρτικο από τον Δημήτρη Καμμένο για το ζήτημα της Τουρκικής Ένωσης
Ξάνθης. Αν και οι ΑΝΕΛ δεσμεύθηκαν έναντι του πρωθυπουργού να ψηφίσουν
τη συγκεκριμένη νομοθετική διάταξη, παρά τις διαφωνίες που είχαν εκφράσει στο παρελθόν, ο Δημήτρης Καμμένος δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν
πρόκειται να ψηφίσει τη διάταξη ως έχει.
Η στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στον Πάνο Καμμένο, κατα
κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, ενίσχυσε την συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε διαβεβαιώσεις για τη θετική ψήφο των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο κρίσιμο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου και την τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης, θέματα για τα οποία οι ΑΝΕΛ είχαν εκφράσει την κάθετη αντίθεσή τους.
Ακολούθησαν σχόλια από την αντιπολίτευση και χρήστες στα social media ότι οι ΑΝΕΛ θα κάνουν οτιδήποτε για να κρατήσουν την καρέκλα τους και την εξουσία.
Έτσι, από την επομένη άρχισαν οι διαφοροποιήσεις. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Β’ Πειραιά των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ότι δεν μπορεί και δεν πρόκειται να ψηφίσει τη διάταξη για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης ως έχει.
- Συνταξιοδότηση: Σε συνεχή άνοδο οι νέες αιτήσεις απονομής συντάξεων
- Ευλογιά προβάτων: Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού ο κτηνοτρόφος που αποχαιρέτησε με λυγμούς 450 πρόβατα
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Μαϊάμι, παραμένουν τα «αγκάθια» – Νέα «μαζική» επίθεση της Ρωσίας
- Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στη Θεσσαλονίκη – Εκτός έδρας «μάχη» για Παναθηναϊκό, με Ατρόμητο η ΑΕΚ
- Ακίνητα: Νέο τέλος από τους δήμους – Ποιοι θα πληρώνουν λιγότερο και ποιοι περισσότερο
- Release Athens 2026: Offspring και Bad Religion σε μια punk rock πανδαισία
- Τεχνητή Νοημοσύνη και Απασχόληση: Ποιους κλάδους χτυπά πρώτα;
- Σενάρια από την Ισπανία για Ρεάλ Μαδρίτης και Πίτερς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)






















































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442