Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έσπασε το ρόδι» με διπλό στη Ριζούπολη ο Πλατανιάς

«Έσπασε το ρόδι» με διπλό στη Ριζούπολη ο Πλατανιάς

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πέτυχε ο Πλατανιάς, επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καμάρας», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Ο Ενσικουλού πέτυχε στο 22΄ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία», που παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης, τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντάσιου στο 67΄.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πέτυχε ο Πλατανιάς, επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καμάρας», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Ο Ενσικουλού πέτυχε στο 22΄ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία», που παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης, τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντάσιου στο 67΄.

Αφού… γλίτωσε το αυτογκόλ του Πριντέτα μόλις στο 3ο λεπτό (έδιωξε ο Ντεβέσα πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή), ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 22΄ με σουτ του Ενσικουλού και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο β΄ ημίχρονο, αλλά στάθηκαν άτυχοι, καθώς τα δοκάρια σταμάτησαν τους Καστιγέχος (49΄) και Παπάζογλου (54΄).

Η αποβολή του Ντάσιου με δεύτερη κίτρινη στο 67΄ ανέκοψε το ρυθμό του Απόλλωνα και οι Χανιώτες κράτησαν το πολύτιμο 1-0 και πανηγύρισαν την πρώτη φετινή νίκη τους.

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Κίτρινες: Ντάσιος, Κοντοές – Πριντέτα, Στανισάβλιεβιτς, Στάμου, Πλιάτσικας

Κόκκινη: Ντάσιος (67΄, 2η κίτρινη)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ακης Μάντζιος):
Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας (57΄ Μενδρινός), Ντάσιος, Κονέ, Σιατραβάνης (82΄ Μάατσι), Αλμπάνης (58΄ Μάατσεν), Καστιγέχος, Μπιζιμίν, Βαλλιάνος, Παπάζογλου

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κρος (61΄ Στάμου), Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης (83΄ Πατράλης), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσικουλού, Ντεβέσα (70΄ Δημούτσος), Μπούντνικ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024