Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» στην Αλεξανδρούπολη

«Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» στην Αλεξανδρούπολη

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Novο Νοrdisk Ελλάς, με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ), η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» δίνει το παρόν στα δρομικά γεγονότα του ΣΕΓΑΣ «Run Greece - Αγώνες Πόλης για όλους».

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Novο Νοrdisk Ελλάς, με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ), η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» δίνει το παρόν στα δρομικά γεγονότα του ΣΕΓΑΣ «Run Greece – Αγώνες Πόλης για όλους».

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» θα συμμετάσχει σε όλες τις διαδρομές στην Αλεξανδρούπολη, δηλαδή των 10χλμ, των 5 χλμ. καθώς και τους παιδικούς αγώνες.

Την ομάδα θα αποτελούν, εργαζόμενοι της Novo Nordisk Hellas με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Ολύμπιο Παπαδημητρίου, καθώς και μέλη του Συλλόγου Διαβητικών Νομού Έβρου.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της εταιρείας, στον εκθεσιακό χώρο των χορηγών – στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, μπροστά από τον Φάρο, κοντά στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα πραγματοποιούνται δωρεάν μετρήσεις σακχάρου αίματος.
Οι μετρήσεις θα γίνουν μεταξύ 9:00π.μ. και 12:30 μ.μ.

Η διευθύντρια εταιρικών υποθέσεων της Novo Nordisk Ελλάς Μαίρη Καραγεώργου με αφορμή τον αγώνα του Run Greece στην Αλεξανδρούπολη δήλωσε: «Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης είναι για 2η συνεχή χρονιά επίσημος υποστηριχτής σε όλα τα δρομικά γεγονότα του ΣΕΓΑΣ. Σκοπός μας είναι να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση, να βελτιώσουμε την πρόληψη και να προάγουμε την έγκαιρη διάγνωση στο διαβήτη. Θα συνεχίσουμε μέσα στο 2017 να εντείνουμε τις προσπάθειες μας τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους θεσμούς προκειμένου να αντιμετωπιστεί προληπτικά και αποτελεσματικά η πανδημία της εποχής μας που ονομάζεται διαβήτης».

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024