Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κισσαμικός νίκησε 1-0 τον Αχαρναϊκό με πέναλτι

Ο Κισσαμικός νίκησε 1-0 τον Αχαρναϊκό με πέναλτι

Σε ένα ματς γεμάτο εντάσεις και δυνατά μαρκαρίσματα, ο Κισσαμικός κατάφερε να νικήσει στο γήπεδό του 1-0 τον Αχαρναϊκό, στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα πέναλτι, αλλά μόνο οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύθηκαν.

Σε ένα ματς γεμάτο εντάσεις και δυνατά μαρκαρίσματα, ο Κισσαμικός κατάφερε να νικήσει στο γήπεδό του 1-0 τον Αχαρναϊκό, στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα πέναλτι, αλλά μόνο οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύθηκαν. Στο 63΄ και σε μαρκάρισμα του Κυριαζόπουλου πάνω στον Λεμονή, υποδείχθηκε η «εσχάτη των ποινών», που ο Ξύδας μετέτρεψε σε γκολ.

Στο 82΄ και σε χέρι του Παντελάκη μέσα στην περιοχή, κέρδισαν πέναλτι και οι φιλοξενούμενοι, όμως ο Μπεκατώρος, ο οποίος ανέλαβε να το εκτελέσει, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης):
Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Τόλι, Τασιούλης (73΄ Σεληνιωτάκης), Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός (86΄ Χαλκιαδάκης), Αποστολίδης (78΄ Ντάγκρας), Ξύδας.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου):
Λαμπίρης, Μεντής, Μεγαλοοικονόμου, Αφράτης, Αρώνης, Μπεκατώρος, Παπασάββας, Χαραλαμπόπουλος (54΄ Τούγλης), Σταμούλης (78΄ Καζβιρόπουλος), Καναβέτας (20΄ Κυριαζόπουλος), Εζουμέζου

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024