Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Mercedes-AMG GT R Black Series: Σπάζοντας το φράγμα των 600 ίππων

Περισσότερους από 600 ίππους αναμένεται να αποδίδει η έκδοση Black Series της Mercedes-AMG GT R, η οποία θα είναι και η ισχυρότερη του γερμανικού sportscar.

Την παραγωγή της Mercedes-AMG GT R Black Series επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της AMG, Tobias Moers, ξεκαθαρίζοντας επίσης πως πρόκειται να αποτελέσει την κορυφαία αλλά και την τελευταία χρονικά έκδοση του γερμανικού sportscar.

Mε την ήδη γνωστή AMG GT R να αποδίδει 585 ίππους, η έκδοση Black Series αναμένεται να σπάσει το φράγμα των 600 ίππων. Μάλιστα, πέρα από τη μεγαλύτερη ισχύ του διπλά υπερτροφοδοτούμενου V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων, η κορυφαία έκδοση της AMG GT θα είναι και ελαφρύτερη.

Αντιστοίχως, αναβαθμίσεις πρόκειται να δεχθεί και ο αεροδυναμικός σχεδιασμό τους αμαξώματος, ο οποίος θα προσεγγίζει τις αγωνιστικές εκδοχές του αυτοκινήτου GT3 και GT4.

Μένει να αποδειχθεί αν η AMG GT R Black Series θα καταρρίψει το ρεκόρ της θρυλικής πίστας του Nurburgring στην κατηγορία των sportscars, το οποίο μέχρι σήμερα ανήκει στη… συμβατική έκδοση R των 585 ίππων.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024